Mette Sommer er ankommet til Mexico: Klar til at finde kærligheden

Mette Sommer går nu for alvor ind i jagten på kærligheden.

Mette Sommer blev kendt i sæson 2 af TV 2-programmet 'Bachelor', hvor hun desværre ikke fandt kærligheden, men nu får hun en chance mere.

LÆS OGSÅ: 'Nybygger'-par afslører: Det er slut

Denne gang er det Mette, der er i fokus i den første sæson af 'Bachelorette', hvor Mette og én mere skal date alle 20 fyre i håb om at finde den eneste ene.

Mette har delt ud af nerverne inden afrejse på sin Instagram, hvor hun blandt andet havde tøjkrise. Men med opbakning fra Eva Lund, der også var en af 'Bachelor'-pigerne i sæson 2, blev Mette sendt godt i lufthavnen med en velpakket kuffert.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Reality-stjerne er med i 'Masterchef'

Nu er Mette så ankommet til de eksotiske omgivelser i Mexico, hvor programmet denne gang bliver optaget.

- Efter 24 timers rejse var det rart at ramme de bløde og vandrette gemakker. Turen gik fint, og jeg har fået fire timers søvn i nat på grund af dumme jetlag. Men alt er godt, og jeg glæder mig til at udforske lidt i dag, skriver Mette i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Husker du 'Moonboon' i 'Løvens Hule'? Millionerne vælter ind

Det var TV 2, der kontaktede Mette for at få hende som den ene bachelorette. Mette så på daværende tidspunkt en fyr, men da det gik i vasken, valgte hun efter pres fra 'Bachelor'-pigerne og familien at kontakte TV 2 for at sige ja til muligheden.