Melvin taler ud om hjernetumor: Så slemt var det

Nu fortæller Melvin om det hårde forløb, som vendte op og ned på alt.

Der gik chok-bølger gennem hele det danske land, da det tilbage i februar kom frem, at Melvin Kakooza alligevel ikke ville være at finde ved roret i årets 'X Factor', fordi han var blevet ramt af en hjernetumor og måtte opereres med det samme.

LÆS OGSÅ: YES! Melvin vender tilbage til skærmen

Siden har det været sparsomt med oplysninger om den folkekære komikers tilstand, men i går aftes gæstede han 'Go' Aften Live' og fotalte om sit forløb, som vendte op og ned på alt.

- Jeg har det meget bedre, det går fremad, og jeg har det bedre, end jeg havde for et par uger siden, fortæller Melvin, som dog har været langt nede.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-forældre kontakter deltager: Det er mobning!

Da han var til scanning, var han slet ikke forberedt på den besked, der ventede ham. Han jokede med de ansatte, der stod for scanningen, fordi det tog lidt lang tid, og spurgte, om de ikke kunne finde hjernen. Det kunne de, men de kunne også finde en tre centimeter lang og seks sentimeter bred tumor, som rev tæppet væk under komikeren.

- Lige da jeg får det at vide, gik knappen ned. Jeg havde det jo okay op til, jeg havde haft lidt hovedpine, men det havde Panodiler jo klaret. Jeg var meget chokeret. Så jeg nåede ikke rigtig at blive ramt af den der følelse af "Åh nej, nu går det hele galt", fortæller han i programmet.

Han forsøgte at være den stærke storebror, så hans små brødre ikke skulle være bekymrede i den uge, der gik, fra han fik beskeden, til han skulle opereres, men nogle gange blev han ramt af den usikre fremtid og brød grædende sammen.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen

Men efterforløbet har været hårdt, og i starten kunne Melvin hverken tale eller synke, hvilket har givet ham kæmpe respekt for folk, der lever med et handicap, for han var klar oppe i hovedet, han kunne bare ikke udtrykke sig, beskriver han.

Det gav også et par komiske situationer, som han i dag kan grine af. Han blev  blandt andet blev mødt af en sygeplejerske midt under champions league kamp, som ville have ham i bad, og han kunne ikke tale, så han kom i bad i stedet for at se afgørelsen.

Se hele interviewet med Melvin HER.