'MasterChef'-deltager irettesat af Thomas Castberg

Nogle mennesker arbejder bedre i kaos end andre, og det er tilfældet for en deltager i aftens afsnit. En dommer er dog lidt skeptisk.

Alle verdenskøkkener, alle verdenshjørner og alle smage indgår i temaet for aftens afsnit af 'MasterChef'. Deltagerne skal nemlig lave 'Streetfood'. Det kan blive en rodet omgang, og en af dommerne virker også en smule nervøs på særligt én deltagers vegne, da han får øje på deltagerens køkken i 'MasterChef'-studiet.

LÆS OGSÅ: Populær youtuber springer ud som skuespiller

- Vi plejer jo at sige herinde: "Sådan som ens køkkenbord ser ud, sådan kommer maden også til at se ud", siger dommeren Thomas Castberg til deltageren Yalcin, men det lader ikke til at røre Yalcin det store, da han er vant til rod i køkkenet. Han finder det ligefrem lidt hyggeligt.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald viser ny 'Vild med dans'-vært frem

- Der er altid hyggerod i mit køkken, og jeg ved ikke, hvorfor jeg altid har været sådan. Alle omkring mig har nævnt det 100 gange, "Du roder så meget", men det er sådan, jeg arbejder jo, siger en upåvirket Yalcin, som arbejder videre på sin Bahn mi, som gerne skulle få smag af soya, sesamolie og koriander.

LÆS OGSÅ: Zulu Awards 2022: Se alle gæsterne på den røde løber

Se Yalcins rod i sit køkken i klippet herunder. Se hele afsnittet i aften kl. 19.00 på TV3 og på Viaplay.