Mascha Vang taler ud om abort

I sin bog afslører Mascha Vang nye detaljer om sit liv.

I Mascha Vangs nye bog 'MASCHA', som udkom 1. november, kommer man helt tæt på kvinden med de mange kasketter og det alenlange CV, når det kommer til tv-programmer. Hun fortæller både om sin vej til at være den succesfulde forretningskvinde og influencer, hun er i dag, men lukker også op for de mere sårbare sider af sin historie.

Især tiden omkring, da hun blev gravid og blev mor, var hård for hende, og det fortæller hun ærligt om i bogen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

- Ikke lang tid efter optagelserne til 'Zulu Gumball' fandt jeg ud af, at jeg var gravid. Graviditeten var planlagt, men endte i en spontan abort. Det skete en dag, hvor jeg var på tv-optagelser på et underholdningsprogram om golf i Jylland. Jeg vidste bare, den var gal, så vi kørte direkte fra lufthavnen til hospitalet, skriver Mascha og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha og Thomas gør status efter syvende liveshow af 'Vild med dans'.

- Kort efter blev jeg ringet op af en journalist. En person i venteværelset havde smuglyttet og forsøgte nu at sælge historien. Heldigvis fik jeg overtalt journalisten til at droppe historien. Ofte har pressen faktisk forståelse for, hvordan det er at sidde i den anden ende.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par afslører stor udfordring for produktionen

Hurtigt gravid igen

Mascha blev hurtigt gravid igen efter aborten, og denne gang lykkedes det, så hun ni måneder senere blev mor til datteren Hollie Nolia. Selvom hun var lykkelig for udsigten til at skulle være mor, så var forholdet til Hollie Nolias far dog allerede ved at gå galt.

- Den dag, jeg fortalte Racerkøreren (alle Maschas kærester frem til den nuværende, Troels, har et alias i bogen og er ikke benævnt med navn), at jeg var gravid igen, havde vi skændtes, og allerede der begyndte det at gå skævt, fortæller Mascha i bogen.

LÆS OGSÅ: Efter stor kritik: Linse udtaler sig på ny om knivstikkeri

Selve graviditeten var ingen dans på roser, og de første tre måneder kunne hun ingenting på grund af kvalme og migræne. Hele vejen igennem sin graviditet var Mascha åben omkring, at hun ikke syntes, det var fedt at være gravid, og den holdning skabte også en del debat og modvind, som man kan læse mere om i bogen. Maschas bog kan købes HER.