Mascha Vang (Foto: Janus Nielsen)
Mascha Vang (Foto: Janus Nielsen)

Mascha Vang har fået corona

Mascha Vang er blevet ramt af corona, og nu er hun kommet i isolation.

Der var vild jubel blandt de fleste, da Danmark igen begyndte at lukke op, og folk kunne næsten ikke vente med at komme ud og smage lidt på en normal tilværelse, hvor man igen kan ses med sine venner, gå på barer og i fitnesscentre.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Lego Masters-deltager ansat hos Lego

Men der er en bagside af medaljen i form af stigende smitte, og det mærker Mascha Vang nu på egen krop. Hun er nemlig blevet ramt af corona virus, det afslører hun på sin Instagram-profil.

- Jeg er desværre testet positiv. Øv! Jeg vil ikke gå i detaljer, så får jeg bare alt for mange beskeder. Der er styr på forløbet via det offentlige, som jeg er i tæt kontakt med. Jeg ønsker derfor ikke vejledning, tak. Heldigvis bliver jeg altid testet ofte, inden jeg mødes med andre (søndag, onsdag, fredag i sidste uge), og dem jeg har været i nærkontakt med, er testet negative, skriver Mascha Vang i en story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

- Men jeg er altså positiv og i isolation hjemme i huset, som er i tre etager og med stor have - jeg har førstesalen. Det giver mere luft end i lejligheden. De store børn er her ikke, så de går fri. Hollie er desværre blevet afleveret retur til mig efter weekend trods omstændighederne, men fejler heller ikke noget. Troels er her og kan tage sig af Holle, og han er pt negativ (det er alligevel utroligt), men i karantæne, og det er hun også. Jeg er syg, dog ikke ved at kradse af (7-9-13).

Det var ellers en jublende lykkelig Mascha Vang, der tidligere på dagen kunne fortælle, at de udvider familien derhjemme, og hun søgte tips til fødslen, men nu er der altså kommet et skår i glæden. Mascha skriver ikke noget om, hvor hårdt hun er ramt af sygsommen, men i et opslag på Instagram kunne det tyde på, at hun er blandt dem, der har mistet deres smagssans.

- Frisk luft i haven. Ville ønske jeg kunne smage kaffen, skriver hun til et billede af en kaffekop, der kan ses nedenfor.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar afbryder forlovelsen

 
View this post on Instagram
 

A post shared by MASCHA VANG (@maschavang)