Mascha Vang dybt ulykkelig: Der var slåskamp nede i stuen

Mascha Vang ønsker ingen gode råd, hun er blot ked af hele situationen.

Som mange har set på Mascha Vangs Instagram, har hun i øjeblikket de skønneste killinger, men i stedet for at have fire, så har den populære influencer nu kun tre tilbage.

Mascha havde overvejet slet ikke at fortælle historien, da hun frygter folks reaktion og folks beskeder, men da hun i stor stil har vist killingerne frem, så ved alle også, hvor mange der er, så hun føler sig lidt nødt til det.

- Jeg er så utrolig ked af det, og det er, som det er, og jeg kan ikke gøre noget ved det, fortæller Mascha indledningsvist og fortæller historien.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang tilbage på skolebænken: Vil inspirere andre

- Der er sket det, at vores kattelem er løbet tør for batteri, hvilket åbenbart betyder, at så kan alle gå ind og ud af kattelemmen. Vores katte er chippet, så det kun er dem, der normalt kan gå ind og ud, fortæller Mascha i en story på Instagram.

Den åbne kattelem medførte uventet besøg fra en ræv, der pludselig var i stuen.

- Jeg vågner ved, at jeg kan høre, der er slåskamp nede i stuen, og Ginger og Bell forsvarede, men den (ræven red.) er simpelthen kommet afsted med vores allesammens lille yndlings Buddha. Vi har været mange mennesker, der i mange timer har ledt hele området og hver en centimeter igennem her omkring i håb om, at den havde tabt ham eller et eller andet, men det er ikke sket, så vi har nu tre killinger og ikke fire, forklarer Mascha.

LÆS OGSÅ: UH! 'Landmand søger kærlighed'-stjerne skal giftes

Mascha og familien er naturligvis meget påvirket af hele situationen.

- Det var meget svært at fortælle det til især Hollie Nolia, fortæller Mascha, der har valgt at forklare sin datter, at det er en anden kat, der er gået ind og taget killingen, fordi den ikke selv kunne få en killing, men at den har det godt.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af MASCHA VANG (@maschavang)

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg afslører: Fik angst før fødslen