(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Mascha Vang brækker armen under tv-optagelser

Mascha Vang brækkede armen to steder under tv-optagelser på Bornholm, men det blev først opdaget tre dage senere, hvor hun selv betaler for en scanning på et privathospital.

Det var ikke meningen, at Mascha Vang skulle have været hjemme på datteren Hollies 8 års fødselsdag, men det endte alligevel sådan, da Mascha måtte forlade tv-optagelserne på Bornholm før tid, det skriver hun på sin blog.

Realityportalen erfarer, at Mascha var på optagelse sammen med Elvira Pitzner og Thalia Pitzner fra 'Diamantfamilien', sangeren Bro og Oliver Bjerrehuus som alle også har postet billeder fra Bornholm i militærtøj den seneste periode.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang prioriterer sit arbejde: Jeg er blevet kaldt en dårlig mor

- Der er sket det, at jeg under tv-optagelserne kaster mig i jorden under noget skydning. Hovedsageligt fordi jeg forestillede mig, det ville se cool ud på tv, sådan lidt G.I. Jane agtig (virkeligheden var nok mere Basserne). Som en anden af deltagerne sagde til mig, så er det eneste, jeg decideret skal kaste mig ned i, efter jeg har rundet de 40, er sofaen. Der vil jeg til dels give ham ret, for det gik ikke helt som forventet, skriver Mascha om faldet på sin blog.

Mascha kunne både mærke og høre, at hendes arm tog alvorligt skade, men hun bed det i sig, da der var kamera på, og først efter dagens tv-optagelser tog hun på skadestuen på Bornholm, hvor optagelserne fandt sted.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna tæt på hinanden: Forkælet med fodmassage

Fejlbehandlet på Bornholm

Mascha får taget røntgenbilleder på Bornholm, men lægens vurdering af billederne viser sig at være forkerte, og Mascha efterlades med en rigtig dårlig mavefornemmelse.

- Den kvindelige læge kigger på billederne, hun ringer til en anden læge og bliver enige om, at alt ser fint ud. Jeg forklarer, at jeg altså har virkelig ondt, og der må være noget galt, det giver jo ingen mening for mig at bede om hjælp, jeg ikke har brug for, alt er ikke “fint”. Hun siger lettere irriteret: “jamen du kan jo godt strække og bøje armen”, men nej, det kan jeg jo ikke, jeg kan intet gøre, uden det gør pokkers ondt. Det er som om, det slet ikke er samme arm, vi taler om, og hun bliver da også bare mere irriteret, da jeg foreslår, at vi scanner den, skriver Mascha fortsat.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang åbner op: Tæt på depression

Mascha får ikke en scanning, og hun vurderer, at hun i stedet er nødt til at kontakte egen læge, når hun kommer hjem. I virkeligheden føler hun sig til besvær.

- Det er i det hele taget ret sært, og jeg kan godt fornemme, at jeg bare skal hurtigt ud af vagten, da jeg tydeligvis er til besvær med min pivede adfærd. Jeg får to iprener, der ikke har mere effekt, end et par M&M ville ha’ haft.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Afvist af endnu en læge

Da Mascha er hjemme igen dagen efter og stadig har mange smerter, ringer hun til vagtlægen, da hun ikke kan lukke et øje, men igen bliver hun mødt med en afvisning.

- I telefonen får jeg en ældre herre, der blot ender med at skælde mig ud og nægte mig behandling, da han har fuld tiltro til en anden læge har tilset mig. Der må jeg indrømme, jeg kneb en tåre, for jeg har sgu haft ondt før, og jeg har fandme født et barn, jeg ved godt, hvornår noget gør ondt, og hvornår noget gør rigtig ondt. Det her gør rigtig ondt, og der er noget galt, skriver Mascha på sin blog.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

Mascha er blevet afvist to gange nu, og hun vælger derfor i stedet at bestille tid til en scanning på et privathospital.

- På privathospitalet rekvirerer de røngtenbillederne fra skadestuen på Bornholm, hvor der er tegn på brud. Jeg bliver scannet, og her ser man tydeligt, at den er brækket over. Lægen finder sågar endnu et brud og ser også, at der er problemer med ledbåndet, og der er nogle ansamlinger (det gjorde ret ondt, så husker ikke nøjagtig, hvad han sagde), skriver Mascha og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Rosa nyder mormor-rollen: Datteren flytter ind

- På en måde var det en lettelse, for jeg brød mig virkelig ikke om det merkat af pivet tøs, jeg følte, jeg havde fået. Det tog 15 min og kostede nogle tusinde kroner. En af dagene skal jeg til en MR scanning og kan ikke bruge min arm i 6 uger.

Mascha håber, at styrtet i det mindste er kommet med på tv, og at det ser fedt ud, for så har det da ikke været helt forgæves.

LÆS OGSÅ: Med i 'Vild med dans': Kunne ikke forestille mig noget værre