Mascha Vang afslører: Derfor skulle brysterne skiftes

Mascha Vang har lagt sig under kniven, og det er der en god grund til.

I dag vågnede Mascha Vangs mange følgere op til en afskeds-opdatering fra Mascha, som takkede sit struttende frontparti for 12 års tro tjeneste. Brysterne har både været på forsiden af diverse mandeblade, de har klaret en graviditet og senest er de blevet valset rundt med i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm

Men de skulle altså ikke opleve deres ejerkvinde blive gift senere på året. De skulle nemlig udskiftes i dag, og det er ikke uden grund, at Mascha har taget den beslutning.

- Mine implantater var 12 år gamle og trængte til udskiftning. Jeg kan bedre lide at forebygge end fikse, så selvom jeg var virkelig glad for min barm, valgte jeg nu at få et implantat med en anden profil og en lille smule fylde med brug af mit eget fedt, fortæller Mascha til Realityportalen og forklarer:

LÆS OGSÅ: Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok 

- Ikke fordi jeg var utilfreds med størrelsen, men for at udfylde hulrummet, som tyngdekraften har været lidt gavmild med. Hvis jeg ventede, ville et brystløft om nogle år klæde mig, men det har jeg ikke tidligere haft brug for og har det heller ikke nu. Så ved at få foretaget denne justering nu, udskyder jeg et eventuelt brystløft.

Derfor er det ikke reklame-bryster

Når den ellers så åbne influencer ikke reklamerer for forløbet på sin Instagram, så skyldes det, at Folketinget i efteråret vedtog en stramning af markedsføringsloven, som blandt andet gjorde det ulovligt at reklamere for kosmetiske behandligner, hvis målgruppen er under 18 år. Men Mascha vil gerne fortælle om operationen, da vi spørger ind til det.

LÆS OGSÅ: Bro og Jasmin afslører brug af Viagra

- Alt er god og jeg er i dag blevet opereret hos AGATA i Frederikssund, hvor jeg sover i nat. Jeg er altid lide nervøs for den narkose, men jeg havde en skøn drøm om en strand undervejs, så vågnede meget glad.

Alt imens Mascha lagde sig under kniven, passede hendes forlovede, Troels, livet i Kolding og tog Maschas 9-årige datter med til ridning. Så han må altså vente med at se resultatet af Maschas operation.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by MASCHA VANG (@maschavang)