Mascha efter brylluppet: Derfor græd jeg ikke

Mascha Vang har endelig fået sin Troels ved et bryllup, som bød på flere rørende overraskelser.

Til middag i dag fik Mascha Vang en ny titel som frue, da hun sagde ja til kæresten Troels Krohn Dehli, som nu har taget Maschas efternavn. Efterfølgende stillede parret op til interviews ude foran Holckenhavn Slotskirke ved Nyborg.

SE VIDEOEN: Mascha Vang og Troels er blevet gift

Her fortalte Troels, hvad han tænkte, da kirkedørene gik op, og Mascha gik ind med sin far under armen. Foran Mascha og hendes far gik Maschas datter Hollie og Troels' datter Emilie.

- Jeg tænkte wauw, altså en milliard tanker røg igennem mig, jeg var bare rigtig lykkelig, fortæller en tydelig berørt Troels.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Mascha Vang gift en tirsdag

Mascha: Jeg græd ikke, fordi...

Han indrømmer da også, at han måtte fælde en tåre inde i kirken, da Monique sang 'All of Me'.

- Det var så smukt, hun fyldte bare kirkerummet, og da vi så gik ud, der spillede de på orgel Top Guns temasang, så det var en lille sød hilsen, fortæller Mascha Vang.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

Mascha selv holdt dog tårerne tilbage for ikke at ødelægge makeuppen, fortæller hun med sit vanlige grin, mens Troels afslører, at det har taget tre timer at få lagt makeuppen.

Alt om kjolen

Mascha Vangs smukke, klassiske brudekjole er kun én blandt hele tre kjoler, som hun kommet til at iføre sig i dag. Alle kjolerne er fra Panayotis i Vejle, og den første brudekjole er designet af Alejandro Resta for Panayotis Coture.

LÆS OGSÅ: Familien Beha Erichsen tilbage i nyt program: På udebane

- Jeg har været i Spanien, og han har været her et par gange. Jeg har gjort det sådan, at jeg tænkte, Troels er jo ret meget i sig selv i hans uniform, og så synes jeg, det var pænt, at det er klassisk og stilrent og lidt enkelt i det, fortæller Mascha.

Troels, der arbejder som jagersoldat til daglig, bar flyvevåbnets gallauniform under vielsen.

Panayotis' designer Alejandro Resta har også designet aftenens sidste kjole, mens Panayotis' eget designteam står bag Maschas anden kjole.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Maschas kæreste udsat for voksenmobning

Se hele interviewet med brudeparret i videoen under artiklen, og se flere billeder herunder:

[gallery ids="250449,250447,250445,250444,250436,250442,250446,250441,250443"]