Mascha afslører: Kæresten er blevet model

Nu får Mascha at føle, hvordan det er at bo sammen med en model.

Inden længe ringer bryllupsklokkerne for Mascha Vang og kæresten Troels Krohn Dehli, så der er fuld gang i bryllupsplanlægningen i det lille hjem. Mascha har således delt alt fra kjolejagt til kagejagt på sin Instagram, hvor hun også ofte er frontfigur for kampagner, alt imens Troels arbejder som jagerpilot. Men nu bevæger han sig ind på kærestens boldgade og er blevet model.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-fyr dropper programmet

- Ham her skal jeg giftes med. Troels er med i Sunwills nye kampagne, og jeg synes altså, han gør det ret godt! Brandet er dansk og grundlagt i Nordjylland i 1963 som et eksklusivt skrædderi. Tøjet er virkelig lækkert både i kvalitet og pasform, skriver Mascha på Instagram og fortsætter med et glimt i øjet:

LÆS OGSÅ: Amalie i sammenstød med ‘Bagedyst’-Tobias

- Det er klart, at det har fyldt lidt på hjemmefronten, når man pludselig får en model i husstanden. Det har vi alle bemærket!! Der er for eksempel stor forundring over, at jeg ikke tager min model på hotel. “Er du model, er du model? Vil du med på hotel? På D'angletere baby, drik belvedere baby. Tak Gulddreng, bare tak!

Stakkels Troels må altså kigge langt efter invitationen til en tur på hotel, men det er ikke mange uger siden, Mascha inviterede ham med til Lapland, hvor de så nordlys og et smukt vinterlandskab, så helt overset bliver model-manden dog ikke.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører hemmelig regel

Se de hotte billeder af Troels som model herunder.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by MASCHA VANG (@maschavang)