Martinna testede positiv: Men så blev drømmen knust

Lykken var stor, da 'De unge mødre'-deltageren Martinna stod med en positiv graviditetstest. Desværre varede den ikke længe.

Hvis man følger med hos 'De unge mødre'-deltageren Martinna Petersen, så ved man, at den unge mor og hendes mand, Mikkel, har gået med tanker om at udvide familien med et ekstra medlem, og for nylig så det ud som om, at den drøm nu ville gå i opfyldelse.

Her stod Martinna nemlig med en positiv graviditetstest, men glæden og drømmen blev hurtigt ødelagt. Det fortæller den unge mor i et rørende opslag på Facebook.

- Det er lidt skræmmende, hvordan en glædelig nyhed hurtigt kan blive en trist én. Jeg ved godt, at den aldrig rigtig nåede at blive til noget, men alligevel sidder jeg tilbage med en følelse af sorg, fortvivelse og skyld, skriver hun og fortsætter:

- Måske skulle det bare ikke gå så nemt til denne gang. Jeg ved det ikke. Men jeg ved inderst inde i mit hjerte, at du nok skal komme ned til os, når tiden er inde, lille skat. Og indtil da vil jeg kramme mine to elskede drenge og prise mig lykkelig for dem. Det hele skal nok gå.

LÆS OGSÅ: Heidi raser efter Nadia Shilas fødsel: De kællinger er jo til grin!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvordan Martinna og Mikkel mødte hinanden.

LÆS OGSÅ: Ung mor går til behandling: Jeg har det simpelthen så dårligt

Mistede drømmen

Over for Realityportalen bekræfter Martinna, at opslaget omhandler en graviditet, der desværre for parret ikke var succesfuld. Den unge mor ønsker ikke at sætte mange flere ord på sagen, der naturligvis både har gjort hende og Mikkel ked af det.

- Jeg føler egentlig, at jeg har sagt det, som jeg gerne ville sige med det. Men jeg vil gerne slå fast, at jeg altså ikke har mistet et barn. Langt fra, siger hun og uddyber:

- Jeg nåede kun at teste positivt i et par dage. Jeg ved godt, at der jo nærmest ingenting nåede at være, men det er ligesom drømmen, jeg mistede. Og det gjorde meget mere ondt, end jeg havde forventet, siger Martinna til Realityportalen.

Martinna og Mikkel ved endnu ikke, om de med det samme vil forsøge at udvide familien igen, eller om 'De unge mødre'-parret vil holde en pause med det projekt.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Herunder kan du se det billede, som Martinna har delt på Facebook:

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback