Martinna skræmt af fødslen: Det bliver den sidste

Martinna har længe frygtet fødslen, og med en terminsdato på torsdag kommer angsten tættere på.

Cellina Martinna fra 'De unge mødre' er gravid med sit 3. barn, og på torsdag rammer hun de gyldne 40 uger, som er hendes terminsdato. Hun har i forvejen sønnerne Milan og Elliot, som begge er født før termin, så Martinna havde ikke regnet med, at hun ved 3. graviditet ville gå alle ugerne ud.

- Jeg havde slet ikke regnet med at gå så langt denne gang, ærlig talt. Jeg er træt af det, for jeg føler slet ikke, jeg kan mere - hverken psykisk eller fysisk. De sidste 9 måneder har været absurd hårde, skriver Martinna på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Klar til nyt program: 'De unge mødre'-Martinna skrifter kanal

Martinna er begejstret for det, som kroppen er i stand til, men tankerne på den snarlige tredje fødsel giver hende angst.

- Det skræmmer mig, og jeg er meget angst de her dage - men jeg SKAL klare den, og det skal bare overståes NU, skriver Martinne på Instagram, da hun er 39+0 uger henne. En Instagram story fra i går viser, at Martinna stadig ikke har født, og på torsdag rammer hun sin terminsdato.

LÆS OGSÅ: Realitybabe til kamp for nøgenhed

Sidste graviditet

I en spørgerunde på Instagram fortæller den unge mor, at det bliver sidste gang, at hun er gravid. Til spørgsmålet: Er Luca (baby i maven red.) den sidste bebs, eller skal i have flere?, svarer Martinna:

- Absolut sidste. Men ikke hvis du spørger Mikkel Petersen (Manden red.). Men nu er det selvfølgelig heller ikke ham, som skal være gravid i ni måneder for derefter at presse et levende menneske ud af sin vagina.

LÆS OGSÅ: Martinna indfører store ændringer i hjemmeskolen

Luca skønnes ifølge Martinna til at veje fem kilo, og Martinne har da også taget en del på selv under hele graviditeten.

- Såmænd bare en små 25-30 kilo, slå hun fast på sin story.

Martinna har før født hjemme, men denne gang skal hun føde på sygehuset, og med sig skal hun have sin søster Melanie og manden Mikkel. Hvorfor, Martinna ikke ønsker en hjemmefødsel igen, holder hun privat.

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Ex on the Beach'-stjerne afhængig af stoffer