Martinna indfører stor ændring i hjemmeskolen

Siden fredag har det vrimlet med billeder af stolte børn, der startede i skole, på alle sociale medier, hvor næsten lige så stolte forældre deler deres små vidundere. Selvom man hjemmeskoler sine børn, så er opstarten efter sommerferien stadig en realitet, og derfor er Martinna fra 'De unge mødre' også godt i gang med hverdagen igen, det fortæller hun i et nyt blogindlæg.

LÆS OGSÅ: Martinna testede positiv: Men så blev drømmen knust

Selvom det ikke er første år, Martinna og hendes søster Melanie hjemmeskoler deres børn, så er alt dog ikke, som det plejer at være i dette skoleår. For det første er der et barn mindre i skolen, idet Melanies ældste søn, Christian, valgte at starte i en almindelig skole kort inden sommerferien. Det er dog ikke den eneste ændring i familiens hjemmeskole, som nu tæller fire børn.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinnas søster åbner op om kronisk sygdom

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martinnas søn Milan hjemmeskoles hos Melanie .

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører vild hemmelighed: Jeg troede ikke, det var muligt

- I sommerferien blev Melanie og jeg enige om, at vi godt kunne tænke os en skemalagt hverdag med blandt andet faste måltider. Vi har jo aldrig været en del af “madpakke-ræset”, men vi tænkte, at børnene nok ville synes, at det ville være spændende med deres egen madpakke og drikkedunk og det her med hver dag at åbne en madkasse, fyldt med overraskelser og lækkerier, skriver Martinna på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Martinna indrømmer: Jeg kan ikke overskue hjemmeskolen

- Og okay, ærligt ikk’? Når man går hjemme, og maden er tilgængelig hele tiden, kan det godt ofte blive lidt af et ædegilde, og nogle dage føler vi ikke, at vi laver andet end at lave mad og rydde op efter det, så det er egentlig også for vores egen skyld, at vi ønsker mere faste måltider, så vi ikke behøver at bruge så lang tid i køkkenet.

Og den nye struktur med madpakker er tilsyneladende faldet i god jord hos alle fire børn. På bloggen fortæller Martinna også, at hendes ældste søn, Milan, især har glædet sig til at starte i skole igen og virkelig har savnet sin hverdag med skole. Der er derfor ingen efter-ferie-blues at spore i hjemmeskolen eller det store to-families hus, hvor Martinna og Melanie bor sammen med deres mænd og børn.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag