Maria Krogh fra 'De Unge Mødre' (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)
Maria Krogh fra 'De Unge Mødre' (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)

Maria Krogh giver status på forholdet

Den unge mor er sammen med ekskæresten, Philip, igen, men denne gang tager de tingene stille og roligt.

Lige før jul afslørede Maria Krogh fra 'De unge mødre', at hun og kæresten, Philip, var gået fra hinanden. Det var Philips valg, og den unge mor stod tilbage med et knust hjerte og en ensom jul i sigte. I dag er Philip tilbage i Maria og sønnen, Vincents, liv, men de tager tingene stille og roligt.

- Vores plan er bare at tage en dag af gangen, fortæller Maria til Realityportalen.

Da parret slog op i december, skyldtes det, at det var en stor omvæltning for kæresten at blive slynget ind i familielivet med Maria og treårige Vincent, som hurtigt blev som en slags søn for den kun 20-årige fyr.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single: Julen er revet i stykker

Af samme grund bevæger parret sig i denne omgang i et roligere tempo, så Philip kan følge med.

- Det fungerer bare bedst, at vi bor hver for sig lige nu, siger Maria, der også til hverdag har sine hænder fulde. Hun studerer EUD Business med speciale inden for detailhandel, mens Philip er ved at uddanne sig til værktøjsmager.

- Jeg fuldtidsstuderer og har nok at se til med Vincent, og lige nu arbejder Philip fra 7.30-22 i hverdagene.

LÆS OGSÅ: Anne Louise Hassing spejler sig i Therese

Ny far til Vincent?

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at Vincents far har været fraværende i sønnens liv, og at Philip derfor naturligt påtog sig rollen på sig som en faderlig figur for den treårige dreng. Maria vil derfor ikke udelukke, at det på sigt kan komme på tale, at Philip skal adoptere Vincent.

- Ja, der kom et spørgsmål om, hvorvidt Philip kunne finde på at adoptere Vincent en dag. Men det er ikke noget, der er på tale herhjemme, forklarer hun overfor Realityportalen, efter en af hendes følgere spurgte ind til emnet i en spørgerunde på Instagram, og Maria svarede, at det var en mulighed.

LÆS OGSÅ: Michael Olesen og Joan jubler: Vi skal være forældre

LÆS OGSÅ: Amalie: Der skulle jo ikke være et barn igen allerede