Reality Awards 2021, Docken 

Mai Manniche
Reality Awards 2021, Docken Mai Manniche

Mai Manniche deler svær besked

Smykkedesigneren er meget påvirket over situationen.

Siden smykkedesigneren Mai Manniche var ude for et trafikuheld sidste år, har hun kæmpet for at komme tilbage til sit vante jeg. Under ulykken brækkede hun blandt andet knæet, et håndled og albuen.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo afslører svimlende husleje

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Emil forklarer sig efter øråd i 'Robinson'.

Skaderne volder hende dog stadig problemer den dag i dag, og nu viser det sig, at selvom hun har kæmpet, så er det langt fra alt, der kommet til at blive det samme igen. På sin Instagram deler hun en trist besked, som hun lægen har givet hende.

LÆS OGSÅ: WHAT: Sine må udskyde fertilitetsbehandling efter ‘Robinson’

- Åh, jeg har grædt meget i dag. Jeg har været til en to timers lægeundersøgelse med mit knæ. Selvom jeg godt vidste, at jeg ikke kunne løbe, så var det alligevel en lille smule tough, indrømmer hun i en story og fortsætter:

SE VIDEOEN: Mai Manniche sælger sig selv på OnlyFans

- Han sagde: "Mai, du må ikke løbe. Det må du bare ikke. Med mindre du vil risikere at få slidgigt, og du vil igennem en operation meget snart igen." Det har jeg ikke lyst til. Det er lidt fucked up, men jeg er taknemmelig for, at jeg kan gå igen.

Påvirker alt - også sex

I et opslag skriver hun, at virkeligheden ramte hende, da hun var til undersøgelse for at få fastlagt méngraden efter ulykken.

- Jeg ved jo selv, hvad jeg kan og ikke kan. Men det var alligevel et hårdt slag, at lægen nu direkte sagde: Mai, du må ikke løbe. Det kan dit knæ ikke klare. Nul, niks, intet løb, skriver hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘Tinka’ blev mobbet: Jeg skilte mig ud

- Puha, den skal jeg helt ærligt lige sluge. På den ene side er jeg lettet over, at han bekræfter mig i det, jeg vidste. På den anden side er det lidt et slag at få selvsamme bekræftet, at jeg aldrig kommer til at løbe igen. Nå ja, han spurgte mig også, om jeg er påvirket i alt jeg laver. Selv sex? Øh ja! Intet er som før!

Mai Manniche tilføjer, at hun på grund af ulykken har behov for at holde sig ekstra slank, fordi hendes krop angiveligt ikke kan bære for meget vægt.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph)