Mads fra 'Landmand søger kærlighed': Overvældet af opmærksomhed

Landmanden blev overvældet, da han fik læst brevene op fra alle sine kvindelige bejlere på TV2. Årelange forsøg på datingsider har til gengæld været et flop.

Hjemme på gården i Sørvad er Mads Højbjerg Pedersen i gang med den travleste tid på året: Høsttid. Dette år er dog usædvanligt, der skal nemlig ikke kun høstes korn. Den 30-årige singlefyr tog også hul på en lidt anden slags høst tirsdag aften i ”Landmand søger Kærlighed”, hvor han modtog hele 42 rosenrøde breve fra kvindelige beundrere, der alle er interesserede i ham.

– Det kommer bag mig, at jeg pludselig er populær blandt pigerne. Jeg har været på samtlige datingsider i årevis uden held. Men på tv går det åbenbart meget lettere, og det er da positivt, konstaterer landmanden, da han snakker med Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Hjem til gården'-vinder: Det vil jeg bruge pengene på

Mads er utroligt glad for den store opmærksomhed, da han godt kunne bruge selskab og en ekstra kærlig hånd på familiegården i Sørvad syd for Holstebro. Gården har nemlig 300 hektar landbrugsjord til, og Mads lægger tit vandret fra morgen til aften.

– Som udgangspunkt vil det være skønt, hvis jeg kan finde en kvindelig medspiller, der kan leve livet sammen med mig herude på landet. Det kunne være hyggeligt at lave mad sammen, drikke et glas vin og tage en svingom i køkkenet, fortæller Mads, der har sin egen mindre landejendom ved siden af den økologiske landbrugs bedrift.

LÆS OGSÅ: Andreas Jessen ændrede livsstil for ny rolle

Hjemme hos Mads Højbjerg Pedersen fra 'Landmand søger kærlighed', TV2Mads Højbjerg Pedersen
Hjemme hos Mads Højbjerg Pedersen fra "Landmand søger kærlighed", TV2Mads Højbjerg Pedersen

Selvom TV-dating har vist sig at fungere bedre end online-dating for Mads, har han stadig sine betænkeligheder ved at medvirke i TV-programmet.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, det er svært at blive udstillet på tv. Men på den anden side vil jeg gerne gøre meget for at finde den rette kvinde, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Løverne kigger forbi: Når krisen kradser

Det bliver spændende, at se om landmanden får høstet sin eneste ene i de kommende afsnit af det populære datingprogram på TV2.