Lykkelig ‘Årgang 0’-Rachel: Afslører ny kæreste

Den 22-årige 'Årgang 0' stjerne har i længere tid været hemmelighedsfuld, når det kommer til sit kærlighedsliv, men nu åbner hun op.

Engang var forelskelser noget, der begyndte med stjålne blikke på arbejdspladsen eller en sød træner nede i fitnesscentret. Men i dag finder flere og flere kærligheden på internettet. For 22-årige Rachel Elleby, der er kendt fra TV 2-programmet 'Årgang 0', startede hendes nyeste og store forelskelse med et swipe og dernæst et match.

- Jeg har fået en kæreste. Vi mødte hinanden på Tinder. Han hedder Nikola, og han er 24 år, afslører en storsmilende Rachel, da HER&NU besøger hende i hendes etværelses lejlighed på Amager, som også dannede ramme for parrets første date.

- Jeg havde ikke lyst til at mødes på en café. Det kan hurtigt blive meget formelt. Så vi tog et glas vin og fik en god snak herhjemme i stedet, fortæller Rachel, som generelt elsker at få besøg.

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo taler ud: Derfor var vi uvenner

Efter første date stod det klart for Rachel, at det ikke kun var Nikolas udseende, der tiltalte hende.

- Han er sød, og han gør mig rigtig glad. Vi er meget ligesindede. Han interesserer sig for de samme ting, som jeg interesserer mig for, fortæller Rachel og uddyber:

- Hvis vi ser en film sammen, så kan vi snakke om den og lave jokes omkring den i flere uger efter. Derudover elsker vi begge to at lave mad, og så kan vi også godt se fodbold sammen.

LÆS OGSÅ: Ærlige 'Paradise'-Damien: Deler stor hemmelighed om sin seksualitet

Aldrig set 'Årgang 0'

Det nyforelskede par mødte hinanden i december sidste år, og de blev kærester for cirka to måneder siden. Parret har introduceret hinanden til deres familier, og de er begge blevet taget imod med åbne arme.

- Hverken Nikola eller hans familie har set 'Årgang 0', så det var virkelig sjovt at fortælle dem om hele oplevelsen, forklarer Rachel og fortsætter:

- De vidste godt, at jeg havde været på tv, men de kendte ikke til konceptet. De kaldte mig dog tv-stjerne, siger Rachel og griner.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager indrømmer: Deltog kun for pengene

Udover sin nye flamme fokuserer Rachel på sit studie, og hun er netop i gang med sin eksamensperiode på fjerde semester på Københavns Universitet, hvor hun læser Spansk Kultur og Sprog. Derudover bruger hun en del af sine timer på Starbucks, hvor hun arbejder som barista.

LÆS OGSÅ: Bro og Jasmin i stort skænderi