'Luksusfælden'-ekspert skal giftes: Sådan friede jeg til min kæreste

Kenneth Hansen fik lige pludselig travlt, da han i sommer skulle spørge sin kæreste Signe, om hun ville gifte sig med ham.

Det er omkring fire år siden, at Kenneth Hansen blev forelsket på ny, efter en skilsmisse med sin daværende kone, som han også har to sønner sammen med. Nu er den nye forelskelse ikke så ny længere, og noget tyder på, at den heller ikke stopper, for han har nemlig friet til kæresten Signe.

LÆS OGSÅ: Hård løve er blevet blød i knæene: Smaskforelsket i kendis

- Jeg havde gået i en længere periode og tænkt på at fri, så jeg havde fået lavet en ring hos en guldsmed på Vesterbro, som jeg tog med, da vi skulle på sommerferie på Bornholm med alle vores børn. En af dagene tog jeg vores ældste Asta med i bilen og viste hende ringen, så spurgte hun mig, hvornår jeg ville spørge Signe, hvortil jeg svarede "Nu", fortæller Kenneth, som på daværende tidspunkt fik travlt, da Asta på snart ti år, fandt ud af, hvad hendes papfar havde af planer med hendes mor.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens mareridt: Mister jeg min baby?

Det fortæller Kenneth, da HER&NU møder ham til en snak i Fælledparken i København, og han fortsætter:

- Asta løb ind i sommerhuset, og da vidste jeg godt, det var lige nu, at jeg skulle tage mig sammen, så Asta begejstring ikke fik afsløret noget. Så spurgte jeg Signe, om hun ville gifte sig med mig, og det ville hun.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev afslører alt: Psykisk vold og utroskab

Planerne for et bryllup er langt fra fastlagte, udover at det bliver en gang i 2023, og det bliver kirkebryllup samt stor fest.

- Det behøver ikke være højbords og syv-retters. Vi vil bare gerne have en masse dejlige mennesker omkring os og holde en god fest, hvor folk kan danse, drikke noget god vin og få en fadøl. Bare være sammen, for på baggrund af Corona har man virkelig brug for at feste igennem til langt ud på morgenen, siger Kenneth, som mener, at parret lige skal have styr på nogle andre ting, før planlægningen kan gå i gang.

LÆS OGSÅ: Deltagere afslører hemmelige regler i 'Sommerdrømme'

"Fuld smadder på"

Ligesom Kenneth arbejder hans forlovede Signe også i tv-branchen, og det er ikke det eneste, de to har til fælles. Foruden parrets fælles barn Herman, har de nemlig begge to børn hver fra tidligere forhold. Så det lyder som om, at hverdagen også er en form for fest.

- Jeg plejer at sige, at jeg har fem børn. Og det er, fordi jeg har to drenge med min tidligere hustru, så har jeg Herman sammen med min kæreste, og hun har også to piger. Det kan godt være, at de ikke er mine, men det føles som mine også, selvom jeg ikke far til dem. Så hver anden uge har vi fem børn, og så der er fuld smadder på, fortæller Kenneth, som lige nu nyder en to-måneders barsel med den yngste, Herman på knap et år.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører de nye tv-planer