'Luksusfælden'-deltager chokerer: 12 biler på ét år

I aftenens afsnit i 'Luksusfælden' bliver Michael fra Nakskov konfronteret med sit voldsomme overforbrug.

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' befinder vi os i Nakskov på Lolland. Her bor Michael, der ærligt fortæller, at han er inde i en ond spiral, hvor han flygter fra tankerne om sin dårlige økonomi.

- Jeg vågner tit om natten og får ikke sovet ordentligt. Jeg er ude af balance, og når tankerne går for højt i hovedet, så tager jeg på værtshus, for der kobler jeg helt af, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Se de søde billeder: Tv-vært med familieforøgelse

Men hvad er det, Michael bruger sine penge på, og hvorfor er hans økonomi så dårlig, at han ikke kan sove om natten?

Spørger man Michaels ekskæreste, Charlotte, så er hun slet ikke i tvivl om, hvad Michaels penge går til.

- Det er biler, Tyskland og værtshuset, fortæller hun eksperterne, hvilket Michael ikke vil afkræfte:

- Jeg vil ikke sige nej. Ikke fordi jeg synes, at jeg har den store udgift på det, men det er der jo. Der er intet i verden, der er gratis, afslutter han med et grin.

LÆS OGSÅ: What! Det største twist i årets Robinson

Over 12 biler på ét år

Og netop Michaels bilvaner, får vi også et indblik i, når eksperterne spørger Charlotte:

- Uha, den var meget slem. Det var sådan noget med at skifte bil flere gange om året. I starten var det okay, men så var der dengang, hvor han lånte penge til en bil, som stod i mit forsikringsselskab, og så kørte han galt, og så var det jo mig, der kom til at hænge på den.

Det lader desværre også til, at eksperterne kan bakke det voldsomme forbrug til biler op med fakta, som Michael bliver konfronteret med.

LÆS OGSÅ: Carla Mickelborg med opråb til TV 2: Hvorfor ringer I ikke?

- Vi anerkender behovet for at have en bil for at komme til og fra arbejde, men i dit tilfælde, så taler vi ikke kun om én bil. Når vi nu bare kigger 12 måneder tilbage, så har du haft intet mindre end 12 forskellige biler indregistreret i dit navn, afslører eksperterne.

Hvor meget Michael har brugt på biler, Tyskland og værtshus, kan man få svaret på i aftenens afsnit af 'Luksusfælden', som bliver vist på Viaplay eller klokken 20.00 på TV 3.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt og Türker tager drastisk beslutning