Liv Martine Hansen (Foto: Klaus Bo Christensen)
Liv Martine Hansen (Foto: Klaus Bo Christensen)

Liv Martine afslører sønnens navn

'Bagedyst'-vinder Liv Martine blev mor den 22. oktober, men det er først nu, hun afslører sønnens navn for offentligheden.

Liv Martine og manden Mads gik stille med dørene, da de ventede deres søn, og det samme har vist sig at være gældende med oplysninger om den lille dreng, som Liv Martine er sparsom med. Ligesom der ikke er vist ansigt af den lille dreng, så er det heller ikke kommet frem offentligt, hvad deres søn hedder.

Men i går kunne Liv Martine ikke trække den længere, da rygtet var begyndt at spredes. Til et billede af den lille dreng på Liv Martines skuldre, hvor også det meste af ansigtet stråler frem, afslører hun navnet.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-deltager lancerer tøjkollektion: Det er en stor drøm

- Jeg har længe ville lave et post, men har aldrig rigtig fået det gjort. Men vores dreng er blevet navngivet og har fået det fantastiske navn; Frode, skriver Liv Martine på Instagram og fortsætter:

- Det har han faktisk heddet, siden vi fandt ud af, at vi skulle have en dreng. Det betyder ‘vis og klog’ og er et drengenavn, som er brugt meget i vikingetiden. Det passer perfekt til ham og hans røde lokker. 

LÆS OGSÅ: ÅRH: Se Remee og Mathilde fortælle Kenya, at hun skal være storesøster

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Liv Martine (@livmartine)

Frode var ellers oprindeligt født med mørkt hår, som hans far Mads også har, men det har altså udviklet sig, som mange børns hår gør det første års tid, og det er nu rødt, hvilket er en god kombination af morens lyse hår og farens mørke.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen viser rugemor frem inden fødslen

Liv Martine nyder livet som nybagt mor, selvom det til tider kan være hårdt.

- Min far kiggede i dag på mig og sagde forsigtigt: ‘Du ser godt nok træt ud, skat’ Det er jeg virkelig også, kan jeg fortælle jer efter nattens roderi med ‘Fætter snak’ her. Men hold nu k... hvor jeg elsker ham og den personlighed, han visere mere og mere for hver dag. Han er det fineste, klogeste, sjoveste og smukkeste, lille menneske, skriver Liv Martine i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-dommer rykker videre