Lisbeth Østergaard søger julehjælp

Tv-værten med hjertet på rette sted vil gerne hjælpe familier, der har brug for julehjælp.

Den søde juletid er ikke lige sød for alle, da det ikke er alle familier, der har råd til at holde jul. Men så er det heldigt, at det er muligt at søge om julehjælp, og i den forbindelse har Lisbeth Østergaard for tredje år i træk startet en indsamling til fordel for julehjælpen i samarbejde med Røde Kors.

SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth Østergaard fortæller om sit helt nye forretningseventyr.

I år er der nemlig hele 15.000 familier, der har søgt om Røde Kors' julehjælp, og det vil sige, at der er brug for mange bidrag. Lisbeth beder derfor sine følgere om hjælp her i juletiden for at kunne samle mest muligt ind til julehjælpen og dermed hjælpe flest mulige familier.

LÆS OGSÅ: Blev kærester efter ‘Robinson’

- Lisbeths julemission 2021 er hermed skudt i gang. Jeg samler ind til de børnefamilier, der ikke har råd til at holde jul. Der er desværre rigtig mange, der ikke glæder sig til december og juleaften, fordi de ikke har råd. Der er hverken råd til juletræ, juleslik, gaver, kalenderlys, æbleskiver, and eller risalamande. Børn bliver mobbet og føler sig udenfor. Det gør ondt i mit hjerte, at nogle børn skal opleve det. Det er blandt andet derfor, jeg samler ind. Og jeg håber af hele mit hjerte, at du vil hjælpe mig, for jeg kan ikke gøre det alene, skriver Lisbeth på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor skal skilles

- Sidste år samlede vi sammen 238.361 kroner ind og kunne dermed gøre julen bedre for hele 297 børnefamilier. Det er jeg SÅ stolt over. Skal vi sammen gøre det igen? SMS LISBETH til 1290 så støtter du med 100 kroner. Du kan også støtte med mere eller mindre på mobilepay: 253625.

Se hele Lisbeths opdatering herunder: