Lisbeth Østergaard om afbrudt samarbejde: Det føles så forkert, men samtidig rigtigt

Lisbeth Østergaard har for første gang afbrudt et samarbejde.

Lisbeth Østergaard har for første gang afbrudt et samarbejde med en virksomhed. Det er sket i forbindelse med, at hun og manden Ralf har besluttet at sælge huset på Amager.

Hvis man følger Lisbeth Østergaard på Instagram, så ved man, at hun skulle i gang med en længere renovering af køkkenet, men det samarbejde med Invita er nu afbrudt.

LÆS OGSÅ: Kris Jenner i tårer: Har ikke meget tid igen

- Det var mit drømmekøkken, jeg skulle have i det hus, men jeg kunne ikke fuldføre og tage imod det køkken og så bagefter sige “nå ses, vi flytter” og så have forhøjet værdien af huset med 300.000, det kunne jeg ikke se mig selv i øjnene og gøre, fortæller Lisbeth til HER&NU og fortsætter:

- Så jeg har for første gang nogensinde afbrudt et samarbejde, og det føles så forkert, men samtidig føles det også rigtigt i det her tilfælde, for jeg kunne ikke gøre det.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde overrasker: Scorer nyt job

Stor interesse for huset

Huset på Amager, der er til salg for lidt mere end 13 millioner, har vist sig at have stor interesse.

- Et er selvfølgelig, hvad der er af interesse online. Det er klart, når det ligger på alle landets medier, så er der rigtig mange klik i det. Jeg ved også godt, at mange ikke er potentielle købere, men folk, der måske er lidt nysgerrige, griner Lisbeth.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother afslører nyt job

Men selvom der er mange klik, så er der også mange fremvisninger.

- Jeg har aldrig gjort så meget rent, som jeg gør i øjeblikket, for der er fremvisning i tide og utide.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller: De fleste mennesker er dumme

lige nu ved Lisbeth og Ralf ikke, hvor deres næste base skal være.

- Vi kigger på en del forskellige muligheder, fortæller Lisbeth uden at gå det nærmere. Hun vil ligeledes ikke ud med, om familien bliver på Amager, da intet er sikkert endnu.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Kasper taler ud om forlovelse