Linses store sorg: Jeg savner ham

Linse har mistet en af sine bedste venner, og hun savner ham allerede.

Hvis man bare har fulgt lidt med i 'Familien fra Bryggen' eller Linse Kessler og familiens liv, kan det ikke komme som en overraskelse, at de går meget op i deres firbenede venner. Linse lever og ånder for sine hunde, og hun har tit gået langt for at redde forsvarsløse hunde.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan møde Linse til Stjerne Boksning.

Tilbage i 2018 adopterede hun derfor en trebenet hund, som hun kaldte Torben. Torben hyggede sig med Linses golden retriever, indtil hun desværre døde i 2020, men så adopterede Linse endnu en trebenet hund, som hun kaldte Onkel Bennie. Nu er Torben dog afgået ved døden, selvom han ikke engang var fire år gammel, det skriver Linse på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært melder ud: Afstemningen er bizar

- På gensyn min smukke dejlige Turbo Torben. Du blev ikke engang 4 år, men vi fik 2 1/2 fantastiske år sammen. Din lille påkørte krop kunne ikke længere. Du har ladet mig læse dig og lært mig så mange ting om adfærd og hensyn, min hvide engel, jeg elsker dig, og vi savner dig allerede, skriver hun i et opslag, og i weekenden fastslog hun på sin story, at dødsfaldet ville få konsekvenser.

- Jeg skulle have været på hyggelig bogtour med Didde i dag, men seje Didde tager de tre byer alene. Jeg er helt ødelagt, mit hjerte er knust, og nu skal Onkel Bennie og jeg lige lande, skrev Linse, og selvom der nu er gået to dage, så er hun endnu ikke landet i sin nye virkelighed uden Torben.

LÆS OGSÅ: Efter stor kritik: Linse udtaler sig på ny om knivstikkeri

- Jeg kan godt smile, men mine øjne fortæller noget andet. Kæft, hvor jeg savner Turbo Torben, jeg er så ramt, skriver Linse i sin story.

Turbo Torbens dødsfald kommer lige oven i, at Linse i weekenden kunne minde sin mor, Mopper, som afgik ved døden efter et sygdomsforløb for 5 år siden. Så der er ingen tvivl om, at savnet er stort i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede min datters far

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Linse Kessler (@linsekesslerofficiel)