Linse taler ud om Ukraine-tur: Troede jeg skulle dø

Det kunne være gået gruelig galt for den barmfagre reality-stjerne.

I denne uge er Linse Kessler kommet hjem efter sin tur til Ukraine, hvor hun har opholdt sig i en måned og arbejdet som frivillig på et shelter. Her har hun været med til at redde ukrainske dyr fra de bombede områder.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

I Geggo og Cengiz' podcast har Stephanie Salvarli i denne uge sin mor med på en telefonlinje, hvor Linse fortæller om sin tur til Ukraine, mens hun er på vej hjem. Hun indrømmer, at det har været en kold og hård tur, og at hun glædede sig til at komme hjem. Det var nemlig ikke kun kulden, der var hård for Linse. Hun oplevede nemlig også krigen på tætteste hold.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

- En dag var der nogle af de ukrainske hold, der arbejder på shelteret også, de var ude og gå med hundene, og vi stod i shelteret, og lige pludselig hørte vi bare nogle kæmpe brag. Og så tænkte vi bare, nu er det vores tur, fortæller Linse i podcasten og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet

- Det var bomber fra russiske styrker og missiler, som kom flyvende, og så blev de skudt ned. Men vi troede, de bomber var mod Denipo, for Denipo blev bombet den dag, hvor der døde rigtig mange mennesker, det var så skrækkeligt. Man vil gerne redde hele verden, men det kan man ikke. Så nu har jeg reddet syv hunde.

Forstår ikke Linse

For Stephanie og mange andre måske kan det være svært at sætte sig ind i, at Linse vil ofre sit liv for hundene. Men alligevel slår Stephanie fast, at hun beundrer sin mors indsats

LÆS OGSÅ: Nybygger’-par afslører: Det er slut

- Jeg respekterer det - også så meget, for du har så meget hjertet med i det. Jeg kommer aldrig helt til at forstå, at du vil ofre dit liv og ikke forlade hundene. Men jeg respekterer det så meget. Det er det, der er mange, der ikke forstår, hvordan dit hjerte kan banke lige så meget for dyr, som det kan for børn, lyder det fra Geggo.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen slår fast: Tobias er min fremtid

Men det kan det, forsikrer Linse hende om. Hendes lyst til at redde de firbenede venner er ikke blevet mindre i løbet af turen, og med sig hjem har hun syv hunde. Den ene af dem har hun selv beholdt, mens de resterende seks skal ud til nye familier.