Linse raser: Bryggen flyder med affald

Linse er træt af alt det affald, som Bryggens gæster smider, men værst er alle de glasskår, som hendes hund kan komme til skade på.

Lenina Coleman også kendt som Linse Kessler fra 'Familie fra Bryggen' går hver morgen en tur ned til havnen med hunden Torben, og det syn, der mødte dem i morges, er ikke populært hos Bryggens dronning. På badebroer, græsplæner og langs kanalen flyder det med affald fra weekendens gæster.

- Jeg tør ikke gå derover mere. I dag var absolut sidste gåtur til havnen. Der ligger glasskår i græsplænen og stikker op. Han får jo flået sine poter. Og jeg kommer nogen gange i bare tær eller tynde sandaler, så det tør jeg sgu ikke, fortæller Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse efter rygestop: Så mange penge har jeg sparet

Kommunen har ansat folk til at rydde op på Bryggen for alle de mennesker, der ikke selv kan finde ud af det.

- De kan jo slet ikke følge med de søde gutter, der bare kæmper. Og så bliver der jo ikke sorteret - man kan jo ikke forlange, at de putter plastik i den og mad i den. De skal jo bare skynde sig at rydde op, indtil de næste kommer og sviner igen. I morgen tidlig er det det samme, fortæller Linse, der har lagt sin gåtur med Torben om, og som nu forsøger at tage sagen i egen hånd.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

- Jeg har lavet en aftale med min gamle ven Gustav (Gustav Salinas, der også bor på Bryggen red.), og vi er blevet enige om at gå ned og lave en video, som vi smider op. Vi vil ikke skælde ud, men vi vil appellere sødt til folk, om de ikke vil prøve at tænke over det, siger Linse, der er overbevist om, at det er gode mennesker, der hygger sig på Bryggen.

- Det er jo ikke fordi, at de kommer for at gøre noget ondt. Jeg tror bare, at de bliver så stegte, at de glemmer at få ryddet op, så det skal vi lige minde dem om, fortæller Linse.

LÆS OGSÅ: Husker du Ciano? Her er han i dag

Gustav er enig med Linse i, at der må handles nu.

- Det er sgu blevet for ulækkert. Folk er også begyndt at pisse op ad dørene, og det er bare too mutch, fortæller Gustav til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Gutterne på kutterne': Vores bedste fangst