Linse og Didde til bogforum: Bryder sammen på scenen

Det blev for meget for Didde, da hun skulle sidde i Bella Centeret og fortælle åbent om bogen 'Møgkællinger har det sjovere'.

De skønne veninder Didde Skjelmose og Linse Kessler var fredag eftermiddag på bogforum i Bella Centeret til en snak om deres nye bog 'Møgkællinger har det sjovere'. Som veninder gennem 25 år har Didde altid stået i skyggen af Linse, og det samme har hun gjort i TV3-programmet 'Familien fra Bryggen', hvor det er Linses historier, der er blevet fortalt, men i deres fælles bog åbner Didde for første gang op om sit eget liv og sin egen bagage, og det er meget følsomt for hende.

- Det har været hårdt. Det har været sjovt, men det har været hårdt. Jeg har været på fjernsyn i 19 sæsoner, og jeg har været vant til at sige ting, men når man kigger på en bog, så er det bare... Puha, fortæller Didde og bryder grædende sammen på scenen, så Linse må overtage ordene for hende.

LÆS OGSÅ: Migræneramt Mascha taler ud efter Vild med dans'-mareridt

- Det har været en rejse for Didde helt fra starten. Jeg kunne ikke forberede hende, og jeg slog mig selv oveni hovedet over, at jeg ikke kunne forberede hende. Da jeg lavede min selvbiografi, og jeg skulle fortælle om de hårde ting, der fortalte jeg jo bare. Didde er meget mere følsom, og jeg er mere hårdkogt, fortæller Linse, mens Didde afbryder:

- Hun sidder heller ikke og hyler på bogforum, vel?

LÆS OGSÅ: Didde åbner op: Min bedste ven voldtog mig

I bogen er Didde ærlig og fortæller om sin barndom, opvækst og ungdom på godt og ondt.

- Jeg har haft det enormt hårdt med den bog her, men nu er den færdig. Jeg har jo fortalt nogle historier, som jeg tror og håber, at folk kan sætte sig ind i, men jeg har været bange for, om folk nu også læser det, som jeg har ment det, fortæller Didde.

Både Linse og Didde er enige om, at der er et helt andet miljø på Bryggen i dag end dengang, hvor der var mange værtshusbørn og børn, der blev fjernet fra sine forældre. Didde fortæller for eksempel en historie om dengang hun var barnepige, og der lå kanyler langs gulvpanelerne.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Tobias viser ny flirt frem