Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin

Linse fik sig noget af en overraskelse, da hun kom ned til Fort Boyard.

Linse Kessler blev allerede forrige år tilbudt at være med i 'Fangerne på fortet', men på grund af brugen af dyr i programmet ønskede Linse ikke at deltage. I dette års sæson er der ikke dyr med, og det fik Linse på andre tanker.

- Jeg har sagt ja, fordi der ikke er nogen dyr, fortæller Linse, der hurtigt stoppede med at juble over programmets forbedrede tiltag.

LÆS OGSÅ: 'Fangerne på fortet'-deltager i voldsom ulykke: Afvist på hospitalet

Artiklen fortsætter under videoen af Linse Kessler til 'Stjerne Boksning'.

- Vi fik lige at vide, at når Rusland kommer, så kommer dyrene tilbage. Jeg brækker mig over de svin. Det hed sig, at tigerne var taget på pension, men det er de i hvert fald ikke. Det er så synd, fortæller Linse, der er kæmpe dyreelsker og som lever som veganer for dyrenes skyld.

LÆS OGSÅ: Realitystjernes mor død af hjertestop: Jeg fandt hende livløs

Linses holdkammerater Niels Laigaard aka Moster Niller fra 'Familien fra Bryggen' samt Kira Eggers er ligesom Linse store dyreelskere.

- Jeg var jo med for 11 år siden, hvor jeg slet ikke tænkte over, der var dyr med, og da jeg så kom derned, så ser jeg jo så de dyr, og så var det lidt for sent. Jeg havde ikke tidligere set programmet, fortæller Kira til HER&NU.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Julie Zangenbergs søn døbt

Kira sagde ligesom Linse også kun ja til at medvirke, fordi dyrene er afskaffet, og hun er som Linse ked af at høre, at det ikke er alle lande, der har afskaffet dem.

Ifølge NENT Group, der står bag 'Fangerne på fortet' for blandt andet Danmark, er det korrekt, at andre lande som for eksempel Rusland stadig gør brug af dyr i tv-programmet, men de har hos NENT taget en beslutning om at afskaffe dyr i alle deres 'Fangerne på fortet'-udsendelser fra i år, hvilket tæller landene Danmark, Polen og Norge.

LÆS OGSÅ: Ninos efter 'Robinson'-exit : Det var ved at eskalere