Linse Kessler modtager fornem pris af Felix Smith

Linse Kessler modtager i dag en fornem pris.

I dette øjeblik bliver Linse Kessler overrakt DogNation-prisen af Felix Smith i Lejre. En pris, der gives til en person, som gør en særlig indsats for hunde. DogNation-prisen blev stiftet sidste år af tv-personlighed og hundeelsker Felix Smith samt virksomheden DogCoach.

Felix Smith blev i 2021 medejer af DogCoach, der designer og producerer tøj til hundeluftere, og sprang samtidig ud som tøjdesigner med en kollektion af hundeluftertøj til herrer. Det er procenter af salget af hans tøjkollektion, der doneres.

LÆS OGSÅ: Derfor har Linse ikke længere hunden Bubba

DogNation-prisen overrækkes i år til en helt særlig hundeelsker, ildsjæl og dyresagsforkæmper, nemlig Linse Kessler. Linse Kessler er en yderst aktiv og dedikeret frivillig for den internationale hjælpeorganisation Breaking the Chains, der lige nu hjælper nødstedte og hjemløse hunde i Ukraine, og det er på vegne af organisationen og for hendes kæmpe indsats her, at hun får overrakt prisen.

- Krigen i Ukraine eskalerer og vinteren nærmer sig. Jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på alle de helt almindelige familiehunde, der er vant til at ligge i sofaen, der lige nu render alene rundt i Ukraine og er virkelig bange og har bragende PTSD. Derfor kunne det selvfølgelig ikke være andre end Breaking the Chains, der skulle have denne allerførste DogNation-pris, siger Felix Smith i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og familien i sorg

Med sig på scenen har Linse Kessler selvfølgelig sin trebenede, logrende følgesvend Bennie, der er græsk gadehund, mens Felix Smith flankeres af sin cockerspaniel Robert Redford, der i øvrigt lægger navn til en af en af de styles, som altså nu er med til at hjælpe de herreløse stakkels hunde i Ukraine.

Rejse igen til Ukraine

I december trodser Linse Kessler faren og drager atter til Ukraine for at hjælpe hundene sammen med Breaking the Chains. Med DogNation-prisen får hun mulighed for at kunne hjælpe endnu flere hunde med medicin, mad og i det hele taget støtte det store arbejde, som organisationen udfører. Det er hundekoldt i Ukraine i december måned. Med i bagagen vil Linse derfor medbringe Felix Smiths hundelufter-heldragt til Breaking the chains-teamet, så de kan holde varmen. Som noget helt særligt, vil Breaking the Chains logo blive påtrykt dragterne, så teamet kan genkendes af de ukrainske borgere, der savner og mangler deres hund.

LÆS OGSÅ: Felix Smith tilbage på havet: Nyt tv-program