Linse efter tur til Ukraine: Jeg er ændret

Linse Kessler og hendes team er tilbage i Danmark efter at have afleveret en stor donation til blandt andet dyrene i Ukraine.

Reality-stjernen Linse Kessler landede i går igen i Danmark efter en uforglemmelig tur til Ukraine. Linse tog turen mod Ukraine med sin veninde Sofie Sønderup, men de blev godt hjulpet på vej af en soldat, der havde været over grænsen tre gange tidligere, samtidig havde de allieret sig med nogle gode dyreorganisationer ved grænsen, men dermed ikke sagt, at det ikke var en farlig tur.

- Jeg er presset på søvn, mad, og min hjerne føles som kartoffelmos. Der er ingen tvivl om, at jeg er ændret, og det er ok. Pyha, følelserne pisker rundt i frygt for dyrene, men også i glæde over dem, der klarer den, skriver Linse i et opslag, da hun landede i Polen.

LÆS OGSÅ: Efter 14 års kamp: Remees drøm er gået i opfyldelse

Det er organisationen 'Breaking The Chains', der har hjulpet Linse og teamet godt igennem turen, og som står bag redningsaktionerne af de mange efterladte dyr i Ukraine.

- Tom fra 'Breaking The Chains' er en outstanding mand, jeg er seriøst blown away. Hans planer og visioner for dyr rundt i hele verden er fantastiske, skriver Linse, der næsten er tom for ord over oplevelsen i Ukraine.

- Meget mere om det, når mit hoved virker igen. Billede 1 er fra et shelter, der blev bombet for kort tid siden, skriver Linse.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investor i babylykke

Se billederne herunder:

LÆS OGSÅ: Geggo og Linse åbner op: Taler ud om problemerne

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekesslerofficiel)