Linse afslører nyt kærlighedsprojekt

Linse Kessler har kastet sin kærlighed over en lille, ny fyr.

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven, men det er nok ikke helt forkert at vende den sætning, når det kommer til Linse Kessler, for hun er i den grad også hundenes ven.

Linse har tidligere hjulpet flere hunde i nød blandt andet hunden Jytte-mor og Turbo Torben, som begge desværre ikke er her længere, men som Linse gav et værdigt liv trods sygdomme og handicap.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Robinson Ekspeditionen’ er tilbage

Linse har også reddet hunden Bennie, som hun stadig har, og nu har hun så kastet sin kærlighed efter en ny hund.

- Mit nye kærlighedsprojekt Bubba. Bubba, som jeg kalder ham, er et offer for det, der kaldes skam-avl. Han er født under frygtelige forhold med kolde pengegriske folk bag facaden. Bubba er bare én ud af de alt for mange hvalpe, der bliver "produceret", som er deforme. De fleste ser aldrig dagens lys, enten fordi de bliver betegnet som "skrald" og bliver slået ihjel, eller også bliver de sat i en lille kasse og kun taget ud til parring, fortæller Linse i et opslag på Instagram og uddyber, hvad Bubba fejler:

- Bubba mangler én hofteskål, og den anden er ikke sammenhængende. Hans frontparti er overmassivt og skævt, hans forben er for korte og buede og skal bære alt for meget vægt. Hans hoved er det smukkeste, jeg har set, men det er også stort og meget tungt at bære på.

LÆS OGSÅ: UHH! Se Linses fyr fra Tinder

Hunden har Linse fået via sine kontakter i Ukraine, hvor hun flere gange har været nede og hjælpe hunde og dyr i nød. Bubba er blevet fragtet fra Ukraine til Danmark, hvor Linse nu vil give ham et værdigt liv.

- Den opgave vil Bennie og jeg meget gerne påtage os, skriver Linse, der har en plan for, hvordan Bubba skal få det bedre.

- Da jeg var i Ukraine, fortalte jeg Tom om en ortopædkirurg her i Danmark, som hjalp min gamle Jytte til mere end tre ekstra år i livet, nemlig Claus Sloth, Neurokirurgisk og Ortopædisk specialist. Han har igennem årene hjulpet tusindvis af dyr tilbage til værdige liv.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ er tilbage: Her er de fire par

Linses nye hund er af racen blå Fransk/blå Staffie og er ca. 18 måneder gammel. Både Bennie og Linse elsker deres nye familiemedlem.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekesslerofficiel)