Linse afslører: Nu vender showet tilbage

Inden længe er den populære familie tilbage.

Det kom som et chok, da 'Familien fra Bryggen' sluttede sidste år med beskeden om, at programmet var sat på pause på ubestemt tid. Siden har Linse været ude med sit eget program, mens Geggo og Cengiz har været meget hemmelighedsfulde omkring, hvad for noget tv, de går og pusler med.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ afslører ny kæreste: Mødtes til Amalies 30-års

Men nu er der godt nyt til alle 'Bryggen'-fans. Familien vender nemlig tilbage i et sjort jubilæums talkshow, det afslører Linse på sin Facebook.

- Sidste år havde 'Familien fra Bryggen' jubilæum - 10 års jubilæum, det er 10 år med et kamera i ryggen, det er jo fantastisk. Vi har haft de fedeste år, og det skal fejres, synes I ikke? Vi fejrer det med et kæmpe brag af et talkshow, fortæller Linse og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer og Line afslører: Vi dater igen

- Alle de andre talkshows var fremragende dejlige. Denne gang finjusterer vi lidt og laver et, der er endnu federe. Jeg glæder mig så meget. Vi skal se tilbage på nogle af de sjoveste og sørgeligste og dejligste ting fra Bryggen. Vi skal snakke om det, I skal spørge, jeg fortæller.

Det vides endnu ikke, om Geggo, Cengiz og de andre fra 'Familien fra Bryggen' er en del af Linses store jubilæums talkshow, men mon ikke de kigger forbi.

LÆS OGSÅ: Lisbeth afslører: Ralf vidste ikke noget

Indtil nu er der planlagt seks talkshows her i foråret, hvor det første løber af stablen den 22. marts i Odense. Find billetter og læs mere HER.