Linse afslører: Dropper familien i julen

Geggo og Cengiz må kigge langt efter Linse i julen, men det er der en god grund til.

Det er ingen hemmelighed, at Linse Kesslers hjerte banker for sine firbenede venner. Derfor går hun tit langt og bringer gerne store ofre for at komme dyrene til undsætning.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har Linse tabt sig

I år har det primært været dyrene i Ukraine, som Linse har forsøgt at hjælpe, og nu planlægger hun endnu en tur derned, men denne gang kommer det til at kræve et stort offer af familiemennesket Linse. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

- I dag er en dejlig dag. Da jeg jo smutter til Ukraine på onsdag, holder jeg ikke jul og nytår med min familie, så om ikke så længe kører jeg op til min brormand Mikkel, Lea, Romeo, Rosa Lia og Helios, og så kommer Geggo, Cengiz, Alba og Sia også, og så skal vi julehygge sammen, skriver Linse på Instagram.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

Det står altså klart, at det ikke er en smuttur til Ukraine, Linse planlægger denne gang, idet hun vil være væk henover både jul og nytår. Linse har tidligere fortalt, at hun ikke kan lade være med at tage tilbage til Ukraine, fordi der er så meget brug for hende og de andre dyrevenner i det krigshærgede land.

Se Linses opdatering herunder:

LÆS OGSÅ: Afslører snyd i 'Familien i Bryggen'

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Linse Kessler (@linsekesslerofficiel)