Line Hoffmeyer fylder 30: Det stresser mig

Jo tættere Line Hoffmeyer kommer på sin trediveårs fødselsdag, jo mere stresser hun over, at drømmen om børn endnu ikke er gået i opfyldelse endnu.

Alder er muligvis bare et tal, men ud over de tal, der er på vores kontoudskrift, er alderen et af de få tal, der kan få os til at stresse.

Det kan Line Hoffmeyer skrive under på. For selvom hun føler sig som en 20-årig oppe i hovedet, er der kun to måneder til, at hun fylder 30.

- Jeg synes, at 30 føles skarpt, fortæller hun i sin story på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn

Selvom hun er en succesfuld influencer, bor i en dejlig lejlighed og er i et velfungerende parforhold med Lasse Rimmer, føler hun, at hun er bagud på andre fronter.

- Jeg tror et eller andet sted, at det hænger sammen med fertilitet, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg ved, at jeg ikke er hyper fertil, og derfor stresser det mig, at vi ikke er tilbage i fertilitetsbehandling endnu. Jeg ved godt, at der ikke er noget, som ændrer sig drastisk, den dag man bliver 30.

LÆS OGSÅ: Ude af 'Først til verdens ende': Sådan går det søstrene i dag

Line Hoffmeyer og komiker Lasse Rimmer har længe drømt om at blive forældre, og parret har tidligere været i fertilitetsbehandling. De valgte dog at sætte behandlingen i bero tilbage i 2021, da der blev fundet en cyste på Line Hoffmeyers ene æggestok.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid