Lenny og Sofie klar til næste skridt i forholdet

Det virker som om, at Sofie Almind har fået tæmmet Lenny Pihl Christensen. Han har skruet ned for festlighederne, og parret er begyndt at snakke om fremtiden.

Da han deltog i ‘Paradise Hotel’ for anden gang, vandt finalen, smed kuglen og tog 500.000 kroner med hjem, kom hans navn på alles læber.  Lenny Pihl Christensen.

Siden dengang har han nydt livet med byture og damer. Han har blandt andet været i forhold med Nadja Hansen og Melina Buur, som begge har deltaget i reality-tv.

LÆS OGSÅ: Efter Kamillas sammenbrud: Endte sammen med Nicolai

Begge forhold gik desværre i stykker, og i 2021 valgte Lenny at skrue ned for festlighederne. Derudover scorede han en ny kvinde. Denne gang en udenfor rampelyset. 27-årige Sofie Almind. De to blev kærester 19. november, slog op i februar, men er nu sammen igen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sinan og Aykut fortæller om deres forhold, kærlighedsliv og nye spændende projekter til Reality Awards...

Parret ankom hånd i hånd til dette års Reality Awards og meget tyder på, at forholdet i denne omgang kører på skinner.

- Vi har været sammen i cirka fire måneder. Vi bor nærmest sammen. Vi er sammen hele tiden, fortalte Lenny, som stille og roligt er rykket ind i Sofies lejlighed. Sofie supplerede:

- Det er udfordrende at have Lenny boende, men det er rigtigt hyggeligt.

LÆS OGSÅ: Reality-par tilbage på skærmen: Her er premieredatoen

Parret har dog ikke planer om at blive i lejligheden i længere tid.

- Sofie har snakket meget om, at hun gerne vil bo i hus på landet ude af byen, forklarede Lenny og fortsatte:

- Det passer mig egentligt meget godt. Jeg prøver at finde ro og få styr på hverdagen. Jeg kan godt lide landet.

LÆS OGSÅ: Retssag får store konsekvenser for Teitur: Fjerner alt

Parret har endnu ikke besluttet sig for, om de skal bo på et landsted, i et lille hus eller i en lejlighed. Det skal bare være væk fra storbyen.