Lene Beier om nyt tv-program: Grænseoverskridende

Lene Beier er lige nu aktuel med et tv-program, der er blevet meget personligt.

Tv-vært Lene Beier er vant til at tale om andre, når hun for eksempel er vært på 'Landmand søger kærlighed' eller 'Hjem til gården', men i tv-programmet 'Langt ude i Lapland', hvor hun er på overlevelsestur med Thomas Bo Larsen, er det et helt andet program, end Lene er vant til at lave.

LÆS OGSÅ: Geggo laver tv igen: Er det ‘Bryggen’?

- Det er lidt grænseoverskridende. Det er jo sådan, det er, men det har været vildt sjovt at lave, fortæller Lene til HER&NU og fortsætter:

- Når man skal ud og skide i skoven, så er det lidt noget andet, end man er vant til, men det har været sjovt at lave, fortæller Lene igen.

LÆS OGSÅ: Blev venner i ’Til middag hos’: Nu tager de på ferie

Som Lene er inde på, er det et program, der går tæt på, og det har også gjort hende og Thomas' forhold tæt.

- Vi er blevet venner. Han er megasjov, og han har også været hjemme hos os. Vi var sammen i sidste uge og skal være sammen på torsdag, hvor vi skal ud og spise, fortæller Lene.

LÆS OGSÅ: Afsløring! Her er værten på ny sæson ‘Landmand søger kærlighed’

Selvom programmet er en helt anden genre, end Lene er vant til, så er hendes trofaste seere ikke skuffet.

- Det (programmet red.) er blevet taget helt vildt godt imod. Jeg har aldrig prøvet at modtage så mange søde beskeder, som jeg har fået i kølvandet på det her program. Det er helt vildt, og det er bare skønt, fortæller Lene og afslører, at Thomas ligeledes er blevet overdynget af søde beskeder.

'Langt ude i Lapland' kan ses hver mandag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor planlægger vi ikke børn