Lene Beier om ny sæson 'Landmand': Det kan I glæde jer til

‘Landmand søger kærlighed’-værten afslører lidt om, hvad seerne kan glæde sig til i den nye sæson.

I aften starter en ny sæson af hitserien ‘Landmand søger kærlighed’. Det bliver den niende sæson i rækken, og seerne kan godt glæde sig. I hvert fald hvis man skal tro den mangeårige vært Lene Beier.

LÆS OGSÅ: Sonny afløser Britt Bendixen: Jeg vil være fair

Artiklen fortsætter under videoen fra Silas Holst og Nicolais bryllup...

- Jeg har ikke set det færdige resultat endnu, men jeg er sikker på, at det bliver en rigtig god sæson, fortæller Lene Beier og fortsætter:

- Hvert år synes jeg, at vi har verdens bedste landmænd med, og det synes jeg, at vi har igen i år, fortsætter hun og slår fast, at ingen af landmændene minder om hinanden. Casterne er nemlig lykkedes med at skabe et alsidig cast med masser af forskelligheder.

- I år har vi en vinbonde med for første gang, og vi har nogle kvinder med, som alle har en vanvittig fed energi. Og så har vi en meget følsom landmand med, som hedder Leif, og nogle generte landmænd. Det er virkelig et godt cast. En god blanding med massere af personligheder, slår Lene fast.

LÆS OGSÅ: Her er den nye 'Vild med dans'-vært

Programmet er blevet optaget henover sommeren, og som nævnt har det premiere på i aften klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. 

LÆS OGSÅ: I stor konflikt efter ‘Stjerne Boksning’-exit: Respektløst