Lene Beier dropper julegaverne: Rejser væk med familien

Tv-vært Lene Beier holder ikke jul, og det har hun ikke gjort i ti år. Det skyldes blandt andet, at manden, Anders, ikke bryder sig om julen.

LÆS OGSÅ: Lene Beier afslører babylykke: Fuldt hus

- Anders lavede et regnestykke for nogle år siden og fandt ud af, hvor mange penge vi bruger i julen, og at vi stresser frem og tilbage, så vi besluttede, at vi vil bruge de penge på at rejse. Og vores drenge vil også hellere det, så det er ikke noget, vi har tvunget ned over hovedet på dem, fortæller Lene i en story på Instagram og tilføjer:

- Vi holder ikke jul, og der er ingen julegaver, ingen juletræ, der er ikke noget. Vi hygger os bare, spiser god mad og får en masse oplevelser, og det er vores jul.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-deltager er blevet gift

Flere har undret sig over den besked, og derfor har 'Landmand søger kærlighed'-værten været nødt til at skære det ud i pap.

- Vi er ikke på gaver med nogen overhovedet. Børnene får ikke julegaver, de får ikke kalendergaver, de får ikke adventsgaver. De får ikke noget. Vi har ikke pyntet op. Vi har dog et kalenderlys, fordi vi tæller ned til vores ferie, griner Lene.

LÆS OGSÅ: Remee skal være vært på populært tv-program

Dog hygger de ekstra med familien i julen som alle andre, og de har også været til julefrokoster.

- Det er ikke, fordi vi hader jul eller ikke vil holde jul. Vi prioriterer bare at bruge pengene fra julen på noget andet, og derfor er der ingen grund til at bruge penge på at købe juletræ. Vi skal på bådtur, vi skal se pyramiderne, vi skal dykke og alt muligt andet, slutter Lene.

LÆS OGSÅ: Tv-vært i sorg: Har begravet sin mor