'Landmand søger kærlighed'-stjerne gentager kæmpe succes

Lene Beier rækker igen hånden ud.

Da Danmark i marts lukkede ned, lukkede Lene Beier op for, at man kunne ringe til hende og få en kop "telefonkaffe", hvis man havde brug for en at sludre med om stort og småt og følte sig en smule ensom. Dengang i foråret gav hun klart udtryk for, at hun hverken er psykolog eller læge - men at hun holder af at tale med andre mennesker.

Det tilbud benyttede mange sig af, og det blev en stor succes, som Lene Beier fandt overskud til, selv mens hun kørte rundt på landevejene i forbindelse med optagelserne til 'Landmand søger kærlighed'. Og derfor vil hun nu gøre det igen.

LÆS OGSÅ: Mangler du også et ‘Vild med dans’-overblik? Få det her

- Jeg tænker, det helt sikkert er noget, jeg tager op igen, siger hun til Realityportalen.

Det er endnu ikke lagt i kalenderen, hvornår det igen vil være muligt at give Lene Beier et opkald.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

- Lige nu laver jeg 'Hjem til gården', og det er klart nemmest for mig at snakke med folk, når jeg ikke er midt i en produktion. Jeg ved jo aldrig, hvornår jeg skal arbejde og i hvor lang tid, og hvis jeg så har lovet nogle, at jeg vil ringe til dem, og folk måske er en lille smule sårbare, så skal man altså holde de aftaler, man har lavet. Så jeg vil helst gøre det i en periode, hvor jeg ikke er i gang med noget, som kan trække ud. Og det kan tv jo gøre, der kan altid komme nogle ændringer, forklarer hun.

'Hjem til gården' sæson fire skal efter planen gerne være færdigoptaget i slutningen af september, og herefter har Lene Beier en rejse med familien i kalenderen. Efter den ferie ved hun endnu ikke, hvad der skal ske.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

- Jeg arbejder rigtig meget i sommerhalvåret og ikke så meget i vinterhalvåret, så sådan bliver det igen. Og så krydser jeg fingre for, at jeg skal lave 'Landmand søger kærlighed' igen til foråret, siger hun.

Derfor er vintermånederne altså et muligt bud på, hvornår man kan være så heldig at få Lene Beier i røret.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Lene Beier rydder op efter Stines fest