Martin & Natascha i 'Landmand søger kærlighed' (Foto: TV 2)
Martin & Natascha i 'Landmand søger kærlighed' (Foto: TV 2)

‘Landmand søger kærlighed’-par er gået fra hinanden

Landmanden Martin er ikke længere sammen med sin bejler Natascha, men han er mere end klar til at finde kærligheden igen.

I femte sæson af 'Landmand søger kærlighed' så vi, hvordan kærligheden blomstrede mellem den 34-årige landmand Martin Iversen og hans fire år yngre bejler Natascha Lysen, som flyttede fast ind på gården hos Martin efter optagelserne.

Men nu er kærligheden brast, afslører Martin til HER&NU.

- Vi er gået fra hinanden. Det skete sidste år, i 2020. Vi har fundet ud af, at vi havde ikke samme interesser. Vi ville ikke det samme, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche jubler: Jeg har fået en kæreste 

Tidligere har parret fortalt til Lene Beier, at mens Natascha drømte om et stort prinsessebryllup, som Martin var for nærig til, så ville Martin gerne have fem-syv børn, som Natascha syntes var lige i overkanten.

Herunder kan du se et billede af Natascha og Martin i 'Landmand søger kærlighed'

I programmet var det til sidst klart, at Natascha og Martin ville have hinanden (Foto: BLU / TV2)
I programmet var det til sidst klart, at Natascha og Martin ville have hinanden (Foto: BLU / TV2)

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman og Martin Jensen har en helt særlig kemi

Flyttet ud

Eksparret flyttede i december 2018 fra den gård, man så i programmet, og om til Martins nye 13 millioner dyre gård Stenbrovad Holsteins ved sønderjyske Vojens.

Her bor Martin stadig og driver selvstændigt landbrug, så udover at Natascha er flyttet ud, så ligner hans hverdag den samme.

- Nu er det bare arbejd, arbejd. Ikke andet. Det er med at overleve, det er jo et hårdt erhverv, fortæller Martin, der fra tidlig morgen til aften knokler for at passe sine over 130 malkekøer og de andre forpligtelser der følger med som selvstændig landmand.

LÆS OGSÅ: De bedste citater fra 'Landmand søger kærlighed'

Drømmer om kærligheden igen

Men selvom Martin er en travl herre, så tager han sig gerne tid, hvis den rette kvinde dukker op. Og det må hun gerne gøre hurtigst muligt.

- Jo før, jo bedre! Vi skal selvfølgelig være enige om tingene, men det kunne være dejligt at få en kvinde igen, fortæller Martin.

- Der har været lidt af det ene og andet, men det var ikke det rigtige. Det skal være lidt gammeldags, der skal man ud og spise og sådan noget. Jeg synes, der er for mange kvinder i dag, der har prøvet at være uheldige med en skidt fyr, så er de blevet såret, og så selvom man er et reelt menneske, så tager det længe, inden de vil noget, og så glider det ud i sandet. Hun skal være lidt frisk, forklarer Martin.

Martin gjorde sig særligt bemærket i 'Landmand søger kærlighed', da han beklagede sig over, at hans bejlere ikke så lige så godt ud i virkeligheden

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller afslører problem med mad

Færdig med 'Landmand søger kærlighed'

Selvom Martin meget gerne vil finde kærligheden igen, så vender han altså nok ikke tilbage i 'Landman søger kærlighed'.

- Det har jeg prøvet nu, så det tror jeg ikke, jeg skal igen. Det var spændende nok at være med, men nu skal vi finde kærligheden på en anden måde, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Landmand Svend og Maryna giver status på forholdet: Sådan går det i dag