'Landmand'-deltagers forfærdelige fortid: Søster dræbt i Marokko

I 2018 blev Kristina Jespersens søster dræbt af teorrister på en rejse til Marokko. Og året efter ramte tragedien hende igen, da hun mistede sine ufødte tvillinger.

I aftenens afsnit af TV 2’s populære datingprogram møder vi Kristina Jespersen, som skal på speeddate med den kærlighedssøgende landmand Jonas.

På daten fortæller hun om sin skuespillerkarriere, men mere når hun ikke at fortælle, før de 10 minutter er ovre. Der hører dog meget mere til Kristinas historie og skæbne. Livet har nemlig langt fra været en dans på roser for den blonde pige, som ses på billedet herunder.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde taler ud: Syg kultur

Artiklen fortsætter under videoen, hvor realityportalen møder Esben Dalgaard på Smukfest 2022..

I december 2018 mistede Kristina Jespersen sin storesøster, Louisa Vesterager Jespersen. Sammen med en norsk veninde tog hun på vandretur til Marokko, hvor de blev myrdet i deres telt for foden af Toubkal-bjerget.

Til ugebladet Ude og Hjemme har hun tidligere fortalt om tragedien.

- Jeg lukkede mig bare inde i mig selv og prøvede at tænke på alt muligt andet. Men om natten drømte jeg hele tiden om Louisa. Det gør jeg stadig. I mine drømme er hun i live, og det er den værste følelse i verden at vågne op og opdage, at det ikke er sådan i virkeligheden, fortalte hun dengang til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født

Ufrivillig abort

Selvom man burde mene, at Kristina havde fået sin portion af ulykke i livet, stoppede det ikke her. I efteråret 2019 opdagede den unge kvinde, at hun ventede tvillinger. Desværre mistede Christina sine børn, mens de stadig lå i maven.

På nuværende tidspunkt har Kristina ikke talt om tragedierne i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed', men om hun åbner op om sin ubarmhjertige skæbne senere, vides ikke.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne smider bombe på den røde løber: Skal skilles!