Kun en brøkdel vises på tv: Jaffer afslører flere detaljer om daten

Det er ikke alt, der vises på tv.

Jaffer er i dagens afsnit af 'Bachelor' på TV 2 Play på date med Bolette, Stine, Malene og Katrine. Gruppedaten foregår på en vingård, hvor de skønne singler skal prøvesmage forskelligt vin, men der går lidt mere end prøvesmagning i den, det afslører Jaffer, da Realityportalen taler med ham om dagens afsnit.

- Man ser jo kun en brøkdel af daten. Man fanger måske ikke helt, hvor meget vi faktisk hygger os. Det ligner i afsnittet, at vi kun drikker to vin, men vi står længe i gruppen sammen og hygger og har det sjovt. De der småsnakke, som får lov at fylde en del, er det mindste af det, afslører Jaffer og fortsætter:

- Da jeg blev hevet ud til den første enmandssnak med en af pigerne, så har de andre tømt flasken, da jeg kom tilbage. Det fortæller lidt om, hvor meget pigerne nød det, og at det bare var afslappet. Jeg tror, de nåede at komme igennem måske fem flasker vin på et par timer, griner Jaffer, der afslører, at pigerne fortsatte festen, da de kom tilbage til huset.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe afslører særlig aftale med produktionen

Når Jaffer og Casper er på date, så vælger de altid selv, hvem de vil på date med, men de vælger ikke nødvendigvis, hvad de skal. Jaffer havde derfor heller ikke selv forberedt informationskortene om de vin, de drak.

- Det var en tilrettelægger, der havde skrevet kortene. Jeg ønskede bare noget vin og en afslappet date, og så spurgte de så, om jeg ved noget om vin, men jeg ved kun, at der er rød og hvidvin, men jeg ville gerne forberede mig. Jeg kunne ikke gå på nettet, så jeg fik en af tilrettelæggerne til at lave noget information til mig om de vine, vi skulle smage. Og så gav de mig frit spil til, hvordan jeg ville bruge kortene, afslører Jaffer.

LÆS OGSÅ: UUH! 12 kendte danskere klar i nyt realityprogram

Se TV 2 Play for at se, hvem af de fire piger, Jaffer tager med videre på date.

LÆS OGSÅ: Amalie søger en ny kirurg: Jeg er rigtig ked af det