Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)
Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)

Klar til nyt program: 'De unge mødre'-Martinna skifter kanal

Snart kan man opleve Martinna på en helt ny kanal, selv om det denne gang er hendes søster Melanie, der er i fokus.

I flere år har tv-seerne fået lov til at følge med i livet hos Martinna Petersen i 'De unge mødre'. Her har søsteren Melanie også medvirket i enkelte afsnit, men snart får seerne lov til at se meget mere til søsteren og hendes familie.

De medvirker nemlig i et nyt TV 2-program med titlen 'Min sindssygt sunde familie'. Det fortæller Martinna på sin blog.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘De unge mødre’-stjerne chokerer med FRÆK sang

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Martinna synes, at familien er så vigtig.

LÆS OGSÅ: Glæd jer! Stor nyhed fra ‘De unge mødre’

- Jeg ved, at mange af jer også godt kan li’ at følge med i Melanies liv og finder hende utrolig inspirerede, og det forstår jeg jo virkelig godt! I dette program åbner hun døren ind til deres afdeling af huset og fortæller åbent om deres værdier og hendes (mange gange sjove) og alternative idéer. Det er meget interessant, kan jeg love jer for! skriver hun og fortsætter:

- De er i alt tre familier med, som lever sundt - ud fra hver deres overbevisning. Til sidst i programmet får de så alle foretaget en  sundhedstest, som skal vise, hvor sunde de egentlig er. Spændende, hva’?

Hvis man er glad for at følge med hos Martinna, så kan man også godt tænde for det nye program. 'De unge mødre'-deltageren er nemlig også med, selv om det ikke er alt for meget.

- Måske synes TV 2, at jeg har opbrugt min skærmtid på Kanal 4? I don’t know. Men man ser i hvert fald en masse til min seje søster, hendes søde mand, Daniel, og mine skønne nevøer og niece, slår den unge mor fast.

Her kan du læse hele Martinnas blogindlæg om det nye program, der har premiere på TV 2 den 6. maj.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte