Kenneth fra ’Hjem til gården’ klar til bryllup

Kenneth faldt på knæ for Mette, da han vendte tilbage fra 'Hjem til Gården' sidste efterår. Nu er de klar til at blive gift på rådhuset.

Da Kenneth Pedersen vendte tilbage til hverdagen i Hammel oven på efterårets optagelser af 'Hjem til gården' på Lolland, havde han en overraskelse i ærmet. I stedet for at kaste sig i armene på familien bestående af kæresten, Mette, 32 og deres sammenbragte børn Magnus, otte og de femårige piger, Josefine og Laura, ved hjemkomsten, så tog han i stedet en overnatning i kolonihavehuset for dagen efter at besøge den lokale guldsmed. Her købte han to forlovelsesringe og faldt efterfølgende på knæ for sin trolovede, der ikke anede noget.

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

- Så jeg overraskede hende i bryggerset. Jeg tænkte, at nu ville jeg bevise for hende, at det skal være os, siger 'Hjem til Gården's handyman i kolonihavehuset i Hadsten. Bryllupsdatoen blev fastsat til den 18. april, men siden aflyst, fordi rådhuset havde lukket ned for vielser af corona-årsager.

- Egentlig ville vi have holdt vielsen kun for de allernærmeste, men når vi finder en ny bryllupsdato, så vælger vi nok at holde en lidt større fest her, siger Kenneth, der har Josefine fra et tidligere forhold. De to andre børn er Mettes.

LÆS OGSÅ: Majbrit var frustreret over datterens søvn: Sådan går det i dag

Kenneth og Mette foran deres kolonihavehus med børnene Magnus, Josephine og Laura (Foto: Niels Henrik Dam)
Kenneth og Mette foran deres kolonihavehus med børnene Magnus, Josephine og Laura (Foto: Niels Henrik Dam)

Primitivt er godt

Når Kenneth folder sig ud i 'Hjem til Gården', kunne man måske forledes til at tro, at han er håndværkeruddannet. I virkeligheden har han dog job som Operations Manager hos GLS i Aarhus. Han begyndte som flaskedreng i supermarkedet og steg til butikschef og senere fra pakkechauffør til leder af sorteringen hos GLS.

- Min far og bedstefar er håndværkere, så det ligger bare til mig. Jeg kan godt lide at arbejde med træ, siger den 33-årige deltager, der har bygget sit eget kolonihavehus med tilhørende bålplads.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein om sønnen Sean: Han bliver den bedste fodboldspiller i Danmark

Det må godt være lidt primitivt, så der er ikke indlagt el, men et solcelleanlæg sørger dog for lidt strøm til det vigtigste.

- Det var Mette, der introducerede mig for 'Hjem til Gården'. Jeg blev helt opslugt af de tre foregående sæsoner. Det primitive fængede mig. Når man som jeg lever i en hektisk hverdag med telefon og mails, der aldrig står stille, så er det fedt at stemple ud en gang i mellem. Også for at være nærværende overfor børnene. Så jeg tilmeldte mig en casting og blev optaget, fortsætter Kenneth.

LÆS OGSÅ: Elvira åbner op: Sådan er mit forhold til pressen

- Jeg affandt mig hurtigt med de primitive vilkår. Bare at lave morgenmad, hvor der for det første skulle hugges brænde, korn skulle valses og grøden tilberedes. Så inden man så sig om, havde man forbrændt flere kalorier end man fik indtaget, bemærker Kenneth, der tabte ti kilo under sin medvirken i programmet. Siden har han tabt sig yderligere fem kilo.

- Det vigtigste for mig var at få det til at fungere med de 13 andre. Det at blive accepteret af de andre uden at være chef for dem, var det ultimative for mig. Det betyder, at jeg er god nok som menneske, siger Kenneth.

LÆS OGSÅ: Gustav fylder 30 år: Jeg har ikke længere behov for at råbe højt