Katerina smider bombe: Ingen i familien kan lide din kæreste

For første gang folder konflikten mellem Elviras familie og kæreste Milad Saadati sig ud på åben skærm.

I begyndelsen af 2021 afslørede den 24-årige diamantdatter, Elvira Pitzner, at hun permanent flyttede til ørkenstaten Dubai. Det gjorde hun blandt andet på grund af sin kærlighed til kæresten Milad. 

Den beslutning var Katerina Pitzner, 52, ikke begejstret for. Og i den nyeste sæson af 'Diamantfamilien' bliver konflikten for alvor bragt frem i lyset.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager chokerer: 12 biler på ét år

Kort før at Elvira skal med flye retur til Dubai, holder familien en klassisk familiemiddag, hvor Katerina Pitzner tager bladet fra munden.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at der er ikke nogen i familien, der bryder sig om din kæreste. Sådan er det. Vi har prøvet og slugt en masse kameler, men nu er det ude i det åbne, og jeg står fandme ved det, siger hun direkte til Elvira.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Bachelor'-babe har fået en kæreste

Selvom det er en hård og kontant udmelding, er der kærlighed bag ordene.

- Jeg vil gerne hjælpe hende, og jeg vil gerne sende Elvira afsted med en klar besked om, at uanset hvad hun gør, siger eller hvad nogle siger til hende, så elsker vi hende, og vi er bagved hende altid, siger Katerina i afsnittet.

- Der har virkelig været en del udfordringer, og hun har været udfordret omkring sin kæreste, vi har været omkring deres relation osv., så det har virkelig ikke været nemt for nogen af os.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt og Türker tager drastisk beslutning

Søsteren Thalia Pitzner har også fornyligt kommenteret på Elviras muslimske kæreste og deres forhold. Det gjorde hun i den nye serie 'Pitzner Sisters' med diamantdøtrene, hvor hun kommenterede på, at Elvira fester mindre end før i tiden.

– Det er, fordi du har haft en muslimsk kæreste, som har holdt dig i kort snor og burka, lød det fra den ældste diamantdatter.

LÆS OGSÅ: UHH! Line Maria og David deler intimt billede

Diamantfamilien havde premiere i går, den 17. oktober, på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.