Karsten Ree sikker: Har kun uger tilbage

Karsten Ree tror selv, han kun har uger tilbage og leve i.

Da HER&NU mødte Karsten Ree til forpremiere på 'James Bold' i slutningen af september, talte Karsten meget åbent om døden. Efter et større vægttab og en svækket krop vurderede Karsten, at han kun havde et par måneder tilbage at leve i. Og nu er de måneder kortet ned til uger, det fortæller Karsten i et længere interview med DBA Guide i forbindelse med DBAs 40 års jubilæum.

- Når man ikke har så lang tid tilbage at leve i, begynder man at tænke i uger. Jeg føler bare, at tiden brager af sted på en uge med det liv, jeg har, fortæller iværksætteren og stifteren af DBA Karsten Ree.

LÆS OGSÅ: Janni Spies jubler: Her er mit barnebarn

Artiklen fortsætter under videoen af Karsten Ree, der fortæller om sin operation. 

LÆS OGSÅ: Karsten Ree ramt af alvorlig sygdom

Karstens hustru Janni Ree bliver ked af det, når hun hører Karsten tale om døden.

- Jeg bliver da ked af det, for det håber jeg da ikke. Jeg kan godt se, han taber sig. Så jeg bliver da bekymret, fortæller Janni til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Er du den nye 'Robinson'?

For nylig havde parret Corona, hvilket især Karsten var plaget og udfordret af. Ligeledes er Karsten for nylig hasteopereret.

- Jeg troede, jeg havde synsforstyrrelser på grund af Covid. Men så tog Janni affære, og jeg kom på hospitalet, fortæller Karsten, der blev hasteopereret af specialister i Glostrup.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Oliver lod sig tabe

Synsforstyrrelsen skyldes en nethindeløsning på venstre øje, og Karsten ved stadig ikke, om operationen er lykkedes, da hans syn stadig er meget nedsat.

Forhåbentlig bliver Kastens syn godt igen inden jul, og forhåbentlig tager han også fejl med den dødsdom, han selv frygter.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis blev tilbudt fastansættelse for sex