Karina efter skilsmissen: Sådan bliver vores nye liv

Karina Frimodt fortæller om at flytte væk, og om hvordan familien i fremtiden skal holde jul.

Det var en afklaret Karina Frimodt, der i slutningen af september offentliggjorde skilsmissen fra sin forlovede Kasper Lentz efter ti års samliv.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Sonnys kæreste op

Fredag aften, den 21. oktober, dukkede hun op til 'Vild med dans' sammen med datteren Mathilde, 15 (fra et tidligere forhold, red.), og her fortalte hun, at der var ved at komme helt styr på boligsituationen.

- Om to uger flytter vi i en ny lejlighed i Holte, hvor jeg også har danseskole, fortæller den 44-årige professionelle danser og fortsætter:

- Det bliver lige midt i finaleugen i 'Vild med dans'.

Datteren Mathilde kommer til at have en smule langt til sin folkeskole, men til sommer går hun ud af 9'ende klasse, og så skal hun begynde i gymnasiet, hvilket med stor sandsynlighed bliver i Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Teitur-sagen: Patrick Weber bryder tavsheden

Sammen igen juleaften

Selvom Karina flytter til Holte, og selvom det for mange skilsmissepar kan være svært at planlægge den første jul efter bruddet, så har parret formået at finde en god løsning. Julen er nemlig børnenes fest, og det skal den forblive i deres verden.

- Vi skal holde jul hjemme hos mine forældre, og Kasper skal også med. Vi plejede at skiftes, og sidste år var vi hos Kaspers forældre. Så alt bliver faktisk, som det plejer, forklarer Karina Frimodt.

LÆS OGSÅ: Skilt ved første blik: Sådan går det deltagerne i dag

Derudover fortæller Karina, at bruddet har været hårdt for begge parter, men at de har klaret det godt indtil nu. Hun er dog en smule nervøs for, hvordan flytningen kommer til at påvirke forholdet.