Kardashian-familien i tvivl: Var det den rigtige beslutning?

Den nuværende sæson er den sidste, men nu diskuterer familien, hvorvidt det var den rigtige beslutning.

20. og sidste sæson af det populære realityprogram 'Keeping up with the Kardashians' løber i skrivende stund over skærmen både herhjemme og i showets moderland, USA. Men når de sidste rulletekster er kørt, bliver der ikke mere drama fra Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kylie og Kendall. Familien besluttede nemlig i fællesskab tidligere i sæsonen, at crewet gennem tyve år ikke skal vende tilbage efter sæson 20.

LÆS OGSÅ: Unikt sneakpeek fra den sidste sæson af 'Keeping Up With the Kardashians'

I et klip fra det nyeste afsnit deler Kris Jenner dog sin tvivl om, hvorvidt beslutningen var rigtig.

- Jeg er lige kommet hjem fra Palm Springs, siger en tydeligt berørt Kris under en middag med flere af døtrene og deres kærester.

- Jeg brød helt sammen og kom bare sådan til at tænke over, om det alligevel er den rigtige beslutning at stoppe optagelserne. Jeg har været så ked af det, og derfor har jeg tænkt så meget over det.

LÆS OGSÅ: Tristan tager kampen op: Forsøger at købe Khloé med diamanter

Den rigtige beslutning

Det tager dog ikke 'momager' Kris Jenner lang tid at komme frem til, at det ér den rigtige beslutning, omend hun vil savne teamet helt inderligt. Datteren Kendall supplerer og forklarer, at hun også er ked af det:

- Jeg føler også, jeg er ked af det - det har fyldt det meste af mit liv, men jeg føler virkelig, det er den rigtige beslutning. For mig, der prøver at leve et så privat liv som muligt, passer det rigtig godt, siger supermodellen og storesøster Kim tilføjer:

- Det har været en emotionel uge, men vi er allesammen klar til at finde ud af, hvad der venter os forude.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter

Se klippet nedenfor:

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig