Kamerahold til Amalies fødsel: Ikke et valg jeg selv har taget

Når Amalies lille pige skal til verden, bliver det uden et kamerahold på sidelinjen.

Der er snart ikke længe til, at Amalie bliver mor til endnu en lille pige, og faktisk kender hun allerede datoen. Hun har nemlig selv ønsket, at hun igen vil have foretaget et kejsersnit.

Dog har TV3 ikke ønsket at de, på samme på som de var med til Jackies fødsel af Chloé i efteråret 2019, skal være med, når det sker.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

- Kameraholdet kommer ikke med til min fødsel. Det er ikke et valg, jeg selv har taget. Jeg ved ikke, hvad der er baggrunden for, hvorfor det ikke kommer til at ske, eller hvorfor jeg ikke er blevet spurgt om det, siger Amalie til Realityportalen.

Amalie ville ellers ikke være afvisende overfor, at det måtte få en plads i optagelserne til 'Forsidefruer', når hun skal have foretaget et kejsersnit inden længe.

Og netop derfor undrer 'Forsidefruen' siger over, at øjeblikket hvor hun bliver mor for anden gang, ikke skal med i programmet.

- Man kan sige, jeg er en pige, der er nem at overtale, når de rigtige omgivelser og tingene omkring mig er i orden. Men det er ikke sket her. Jeg har tænkt på, om det skyldes, at der mangler budget til det, om det er noget personligt eller om det er stædighed. Hvad er det egentlig?, spørger hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Landmand Claus alene igen: Jeg gjorde det forbi

'Amalies Baby'

'Forsidefruer'-stjernen har også tænkt på, at realityprogrammet 'Amalies Baby' jo var en stor succes og med mange seere, da det blev sendt i 2016, hvor Josephine kom til verden for rullende kamera.

Sådan skal det ikke gå med pige, som Amalie i øvrigt har fundet navnet til. Men det ser hun også flere fordele ved.

- Måske er det til mit eget bedste. At jeg så bare har det helt for mig selv, siger hun.

LÆS OGSÅ: Presset Türker: Truet med sagsanlæg

Amalie er ikke direkte skuffet over, at hun ikke er blevet spurgt, og hun ville hellere ikke uden videre sige ja til at lade fødslen blive vist på tv.

- Der er mange ting, der skulle være i orden, før jeg sagde ja til det. Jeg må da undre mig, men når det så er sagt, så filmer vi jo ikke mere, og nu er det ligegyldigt.

LÆS OGSÅ: Amalie i ny strid: Jeg er rigtig ked af de nye sæsoner ‘Forsidefruer’