Christian Degn (Foto: André Blinkilde/TV 2)
Christian Degn (Foto: André Blinkilde/TV 2)

JUHUU: Få et smugkig på det nye ‘Nybyggerne’

7. sæson af det populære program er allerede i fuld gang.

Fans af det populære familieprogram 'Nybyggerne' kan godt begynde at glæde sig.

Optagelserne til den næste sæson er nemlig allerede skudt i gang, og humøret har efter alt at dømme været højt indtil videre.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par skal cykle for kræftramte børn

I år er det igen med Christian Degn i rollen som vært, mens de garvede dommere, Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard, endnu en gang skal dømme og bedømme deltagernes huse.

Optages i Sønderborg

7. sæson af det populære tv-program optages i Sønderborg i Jylland, og det er der flere grunde til, fortæller Henrik Rasmussen, programchef hos Metronome, i et interview med nyheder24.dk:

- Sønderborg udmærker sig ved at tilbyde strand, skov, gode indkøbsmuligheder, gastronomi i høj klasse, nem adgang til lufthavn, tæt på metropolen Hamborg og meget mere. En lang tjekliste, som potentielle tilflyttere kigger på.

LÆS OGSÅ: Thomas Vinterberg taler ud om tragedien: Hun var død på stedet

'Nybyggerne' optages over de næste 6 uger og sendes på tv i løbet af efteråret 2021. Men allerede nu kan du få et lillebitte smugkig af den kommende sæson. Vært, Christian Degn, har nemlig delt et billede på Instagram af ham selv og to glade dommere, der er færdige med det første program.

Se billedet nedenfor:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Christian Degn (@degnamite)

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par åbner op om ufrivillig barnløshed

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Malenes svære barndom: Misbrugt af far