Jesper Buch åbner op om forhold

Ved at være med i 'Løvens Hule' har Jesper Buch opnået meget mere end gode investeringer.

Det er ikke længe siden, at endnu en sæson 'Løvens Hule' nåede sin slutning.

Blandt investorerne var Jesper Buch, der med samtlige seks sæsoner bag sig er ret erfaren i programmet, hvor der bliver jongleret med millionbeløb og forretningsplaner.

Ved at være med så længe har han dog også opbygget andet end nye forretninger.

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Jesper Buch i 'Løvens hule' sæson seks (Foto: Per Arnesen/DR)
Jesper Buch i 'Løvens hule' sæson seks (Foto: Per Arnesen/DR)

Det fortæller den 45-årige iværksætter og investor, der åbner op om det helt særlige forhold, han har fået til sin medløve Jacob Risgaard.

- Jeg må ærligt indrømme... Jeg er sgu blevet glad for ham her. Et godt menneske - et klogt menneske og sjov at være sammen med. Krig og kærlighed i en spøjs kombination. I 'Løvens Hule' findes den oprigtige, autentiske kamp om den gode investering, og uden for 'Løvens Hule' vil jeg altid have hans ryg, fortæller en han i et opslag på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Ung mor jubler: Nummer 2 er på vej

Normalt er han ellers kendt for en hård tone og at sige tingene ret kontant i 'Løvens Hule'. Men det er altså ikke tilfældet her.

Jesper Buch og den 44-årige investor fra Nordjylland er netop blevet ret populære på det krig- og kærlighedsforhold, som er lidt som to brødres. De har igennem alle afsnit rettet spydige bemærkninger mod hinanden - dog altid med et glimt i øjet.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jesper Buch (@jesperbuch)

Opfordring fra Buch

I sit opslag sender Jesper Buch også alle sine følgere en påmindelse.

- Husker du at værdsætte det gode venskab engang imellem? Husker du at fortælle det? Det er vigtigt, specielt i denne tid, spørger han.

LÆS OGSÅ: AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

Jacob Risgaard er er ikke den eneste gode 'Løvens Hule'-ven, der har fået en plads i hjertet hos Jesper Buch. Det har milliardæren Christian Stadil, 49, der medvirkede i programmet fra begyndelsen i 2015 og frem til 2019, også.

Og man må give Jesper Buch, at han lever, som han prædiker, for også her sender han nogle gode ord afsted til sin ven og samarbejdspartner.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

- Morgenmøde med en af de klogeste venner jeg har. Hvad enten det er business eller livsfilosofi - så kommer der altid et afbalanceret og velbegavet svar fra Christian Stadil, lyder det.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jesper Buch (@jesperbuch)

LÆS OGSÅ: Vild gæsteoptræden i aftenens ‘X Factor’